Tuesday, February 27, 2024
Google search engine
HomeSportFC U Craiova 1948 - Dinamo București: Luptă pentru cele trei puncte...

FC U Craiova 1948 – Dinamo București: Luptă pentru cele trei puncte în derby-ul echipei din Bănie

FC U Craiova 1948 – Dinamo București: Luptă pentru cele trei puncte în derby-ul echipei din Bănie

Antrenorul Giovanni Costantino pregătește intens echipa FC U Craiova 1948 înaintea derby-ului cu Dinamo București și exprimă dorința de a obține victoria. Chiar dacă formația alb-albastră nu se află într-o formă foarte bună, tehnicanul italian speră să aducă rezultate cât mai curând.

Noul antrenor al echipei, Giovanni Costantino, s-a adresat în limba română suporterilor lui FC U Craiova 1948 într-o conferință de presă. Acesta a declarat că a învățat limba română în doar trei luni ca semn de respect față de club și suporteri.

Echipa condusă de Giovanni Costantino nu a avut un început perfect în anul 2024 și așteaptă cu nerăbdare să obțină primele puncte în derby-ul cu Dinamo București. Antrenorul a avut emoții cu privire la poziția sa la FC U Craiova 1948 după înfrângerea cu Rapid, însă acestea s-au risipit.

„Este un meci foarte important, în care jucăm împotriva unei echipe cu tradiție. Ne așteptăm la o partidă dificilă, avem cinci jucători importanți pentru noi și sperăm că totul va fi bine. Am jucat cu echipe foarte bune precum Farul și Rapid din SuperLigă. Nu este ușor să jucăm împotriva lui Dinamo.”

Giovanni Costantino este conștient de importanța partidelor cu Dinamo, CS U, Farul și Rapid pentru președinte, club și suporteri. El înțelege că, la acest moment, nu este cel mai important moment din istoria lui Dinamo și că în derby-ul de mâine se va juca între FC U Craiova și Dinamo de acum. Istoria și tradiția sunt aspecte importante, dar contează mai mult forma prezentă a echipelor.”

Antrenorul italian declară că nu este preocupat de situația echipei Dinamo și că se concentrează mai mult pe situația propriului club. Obiectivul lor este să câștige meciurile cu Dinamo și Oțelul, chiar dacă este o provocare dificilă. Echipa se așteaptă la o victorie și speră în susținerea tuturor suporterilor lor.”, a afirmat Giovanni Costantino.

Giovanni Costantino: “Muncesc din greu la FC U Craiova 1948, nu sunt aici să pierd timpul”

Giovanni Costantino nu se lasă intimidat de muncă și anunță că nu a venit în România să fie pasiv. Antrenorul subliniază că nu este aici pentru a pierde timpul, ci pentru a munci și a aduce rezultate la FC U Craiova 1948. A învățat limba română ca un gest de respect față de țară și față de Adrian Mititelu și suporterii săi.

“Susținerea Peluzei Sud este extrem de importantă pentru noi la Craiova. Avem nevoie de o mentalitate puternică, de o identitate bine definită și de un fotbal frumos. Nu voi discuta despre arbitri, până acum avem deja trei cartonașe galbene. Consider că aceasta este dovada respectului față de România, de suporterii noștri și de club. Nu am venit aici să pierd timpul, sunt aici să muncesc. Este parte din respectul pe care îl port României și președintelui”, a declarat Giovanni Costantino.

  • Giovanni Costantino are 39 de ani.
  • Ultima întâlnire cu Dinamo s-a încheiat cu victoria echipei FC U Craiova cu scorul de 1-0.

Tag-uri: FC U Craiova, Giovanni Costantino, Dinamo București, derby

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments