Tuesday, April 16, 2024
HomeSportFaultul brutal care putea schimba cariera lui Mbappe

Faultul brutal care putea schimba cariera lui Mbappe

Faultul brutal care putea schimba cariera lui Mbappe

Paris Saint-Germain (PSG) a obținut o victorie în fața echipei Brest, cu scorul de 3-1, într-un meci din cadrul Cupei Franței. Această victorie le-a asigurat parizienilor calificarea în faza următoare a competiției. Cu toate acestea, partida nu a fost lipsită de incidente, iar un fault brutal suferit de Kylian Mbappe a făcut ca întreaga lume fotbalistică să-și țină respirația.

O intrare extrem de periculoasă

În repriza secundă a meciului, Lilian Brassier, fundașul echipei Brest, a efectuat o intrare dură asupra lui Mbappe, care putea să-i pună în pericol cariera. Brassier a avut intenția clară de a-l opri pe starul parizian cu orice preț. În momentul în care atacantul gazdelor se pregătea să plece cu mingea în viteză, fundașul l-a călcat extrem de tare, punându-i talpa pe gleznă.

Imaginile surprinse în urma faultului arată cât de sever a fost incidentul. Cu toate acestea, după intervenția medicilor, Mbappe și-a revenit și a putut reveni pe teren pentru a-și continua jocul. Arbitrul a sancționat faultul comis de Brassier cu cartonașul galben în minutul 69, acesta fiind al doilea avertisment primit de fundaș și, implicit, motivul eliminării sale de pe teren. Brassier primise primul cartonaș galben în minutul 59, pentru un alt fault comis asupra lui Mbappe.

După incident, s-a creat o reacție puternică în lumea fotbalului. Marca, una dintre cele mai importante publicații sportive din Spania, a titrat pe Twitter: “La închisoare! Faultul care-i putea încheia cariera lui Mbappe”.

Finalul meciului a adus PSG-ul într-o poziție favorabilă pentru a-și adjudeca un nou trofeu. Echipa gazdă a deschis scorul în minutul 34, prin golul marcat de Kylian Mbappe, iar trei minute mai târziu, Danilo Pereira a mărit avantajul parizienilor. În repriza secundă, Steve Mounie a reușit să reducă din diferență pentru Brest, marcând în minutul 65, însă eliminarea lui Lilian Brassier a slăbit defensiva adversă, iar Goncalo Ramos a stabilit scorul final al meciului și a adus victoria lui PSG.

Viitorul lui Mbappe: Real Madrid?

În afara terenului, Kylian Mbappe se confruntă cu incertitudini în ceea ce privește viitorul său fotbalistic. Potrivit informațiilor oferite de Le Parisien, superstarul francez și-a exprimat dorința de a părăsi PSG-ul în vară și de a semna cu Real Madrid. Chiar dacă înțelegerea nu a fost semnată încă, despărțirea lui Mbappe de clubul parizian pare inevitabilă, iar negocierile între el și Real Madrid sunt în curs de desfășurare.

Pretenții salariale uriașe

Conform unor surse apropiate situației, Mbappe a solicitat un salariu anual de 70 de milioane de euro, împreună cu o primă de instalare de 125 de milioane de euro. Aceste pretenții vin în contextul în care atacantul în vârstă de 25 de ani ar ajunge la Real Madrid ca jucător liber de contract.

Deși Real Madrid a manifestat interes și este dispus să acorde prima solicitată de Mbappe, clubul propune un salariu de doar 25 de milioane de euro pe sezon. În acest moment, negocierile continuă, iar fanii și iubitorii fotbalului așteaptă cu nerăbdare un anunț oficial privind mutarea lui Mbappe la Real Madrid.

TAGS:

PSG, Brest, Cupa Franței, Kylian Mbappe, Lilian Brassier, Real Madrid

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments