Saturday, July 20, 2024
HomeActualitateFapte de Natura Infracțională la Regimul Circulației Descoperite de Polițiștii de Frontieră...

Fapte de Natura Infracțională la Regimul Circulației Descoperite de Polițiștii de Frontieră din Timișoara

Fapte de Natura Infracțională la Regimul Circulației Descoperite de Polițiștii de Frontieră din Timișoara

În ultimele 24 de ore, activitatea polițiștilor de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara a fost una intensă, detectând mai multe încălcări ale regimului circulației în zona de competență a instituției.

În cursul unei singure zile, au fost înregistrate 6 infracțiuni la regimul circulației rutiere, cuprinzând diverse aspecte precum fals în înscrisuri oficiale, uz de fals, conducerea unui autovehicul cu permis de conducere suspendat sau fără permis de conducere valabil. În toate aceste situații, s-au întocmit dosare penale pentru cercetare ulterioară.

Într-un incident petrecut la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, județul Timiș, un cetățean român în vârstă de 51 de ani a fost depistat de polițiști conducând un autoturism cu un permis de conducere falsificat, aparținând autorităților din Bosnia și Herțegovina. Asemenea constatări au fost realizate și în cazul unui cetățean bulgar și al unui alt român, ambii neavând documentele legale la ei.

Un alt eveniment semnificativ a avut loc la Punctul de Trecere a Frontierei Moldova Nouă, județul Caraș-Severin, unde un cetățean american a fost depistat conducând un autoturism înmatriculat în Croația, însă fără a deține un permis de conducere internațional recunoscut de autoritățile române. Situații similare au fost identificate și la Punctul de Trecere a Frontierei Porțile de Fier I, județul Mehedinți, unde un alt cetățean american a fost implicat într-un caz similar de conducere fără documentele necesare.

În paralel, polițiștii de frontieră au continuat investigațiile la Punctul de Trecere a Frontierei Moravița, județul Timiș, unde un autovehicul înmatriculat în România a fost identificat ca fiind căutat pentru confiscare conform alertelor emise de autoritățile din Polonia. Șoferul, un bărbat de 52 de ani, a susținut că autoturismul a fost achiziționat din Germania, neavând informații despre situația legală a acestuia.

În toate aceste cazuri, desfășurarea investigațiilor și luarea măsurilor legale corespunzătoare sunt prioritare pentru asigurarea respectării reglementărilor de circulație și prevenirea unor astfel de încălcări în viitor.

În permanență, eforturile echipei de polițiști de frontieră rămân concentrate pe menținerea ordinii și siguranței la frontiera României.

Tags: crime, border control, traffic violations, investigations

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General