Friday, June 21, 2024
HomeSportFanii Rapidului, în delir după numirea oficială a noului președinte: „A venit...

Fanii Rapidului, în delir după numirea oficială a noului președinte: „A venit regele. Mă surprinde plăcut domnul Șucu”

Fanii Rapidului sunt în extaz după ce Viorel Moldovan, fostul mare atacant român, a fost anunțat oficial ca fiind noul președinte al clubului din Giulești. Suporterii alb-vișiniilor nu se așteptau la o astfel de mutare și l-au lăudat pe Dan Șucu, acționarul majoritar, pentru reușită.

Fanii Rapidului, în delir după numirea oficială a noului președinte: „A venit regele. Mă surprinde plăcut domnul Șucu”

Rapid a mutat din nou la nivelul conducerii. Viorel Moldovan l-a înlocuit pe Daniel Niculae în Giulești privind postul de președinte. Chiar în ziua în care s-a reunit la Baza Constructorul, Rapid l-a prezentat oficial pe Viorel Moldovan, fost atacant, director sportiv, dar și antrenor în Giulești.

Fanii alb-vișiniilor au luat cu asalt postarea cu anunțul oficial și s-au arătat mulțumiți de aducerea lui Viorel Moldovan. Suporterii giuleștenilor l-au felicitat inclusiv pe acționarul majoritar, Dan Șucu, pentru „transferul” lui Viorel Moldovan.

„O decizie foarte bună!”, „A venit REGELE!”, „Așa da, mult succes!”,Mă surprinde plăcut domnul Șucu!!”, „Cea mai bună mutare de până acum”, „Ușor, ușor Rapid devine din ce în ce mai puternică!”, au fost câteva dintre mesajele fanilor.

Viorel Moldovan, primit cu brațele deschise de suporteri la Rapid: „Bine te-ai întors acasă”

Postul de președinte era liber la Rapid, după despărțirea de Daniel Niculae. Ultima oară, Viorel Moldovan a fost antrenorul celor de la Petrolul Ploiești în perioada 10 august 2020 – 22 martie 2021.

Totuși, fostul mare internațional român a mărturisit în trecut că vrea să urmeze o carieră în administrație. Mai mult decât atât, „Comisarul” este înscris la cursurile de directori sportivi organizate de Federația Română de Fotbal.

Fanii Rapidului l-au primit cu căldură pe Viorel Moldovan. „Welcomeeeee, felicitări domnului Sucu pentru această decizie”, „Rapid se dezvolta puternic!”, au mai fost câteva dintre comentarii.

Extrem de puține, au existat și comentarii în care suporterii Rapidului s-au arătat sceptici cu privire la aducerea lui Viorel Moldovan la Rapid. Fanii au ținut să evidențieze că fostul fotbalist nu are experiență pentru postul de președinte.

„Nu știu ce să zic… Mult succes!! Sper să fie bine !! FZR”, „Iar facem experimente? Comisarul Moldovan o fi rapidist, dar sigur NU are experiență pentru acest post…. unde a mai fost președinte și cu ce realizări?”, „Unde a mai fost ăsta președinte?! Numai decizii pompieristice”, au fost câteva dintre comentariile radicale ale rapidiștilor.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General