Tuesday, April 16, 2024
HomeSportFANATIK SUPERLIGA: Tot Ce Trebuie să Știi Despre Noua Ediție

FANATIK SUPERLIGA: Tot Ce Trebuie să Știi Despre Noua Ediție

FANATIK SUPERLIGA: Toate Informațiile Despre noua Ediție de Top

FANATIK SUPERLIGA: Tot Ce Trebuie să Știi Despre Noua Ediție

FANATIK SUPERLIGA programează o ediție de top pentru marți, 12 martie, la ora 10:30. Horia Ivanovici va aduce un spectacol cu cele mai tari reacții și analize după finalul sezonului regulat. Emisiunea va fi transmisă în direct și în exclusivitate pe FANATIK.RO. În weekend, emisiunea va fi difuzată la TV pe Prima Sport 1, sâmbătă și duminică, la ora 19:00.

Fanatik SuperLiga: Emisiune cu Invitați de Top înainte de Play-off și Play-out

Oțelul Galați – Poli Iași se va disputa luni, 11 martie, la ora 20:00, fiind ultimul meci al sezonului regulat din SuperLiga. Play-off-ul este deja stabilit, iar play-out-ul va fi decis după derby-ul moldovenesc de la Galați. FANATIK SUPERLIGA, emisiunea sportivă de referință din media românească, va oferi toate informațiile necesare înainte de partea a doua a sezonului.

Rapid a reușit să învingă categoric FCSB cu scorul de 4-0, apropiindu-se de lider înainte de startul play-off-ului. Echipa finanțată de Gigi Becali se află la doar 4 puncte în spatele giuleștenilor. De asemenea, CFR Cluj și Universitatea Craiova și-au asigurat victoriile în ultimele etape și continuă lupta pentru supremație.

Situația este tensionată și în partea inferioară a clasamentului. Dinamo reușește să înregistreze succese și a trimis FC Voluntari pe locul de retrogradare directă înainte de play-out. Lupta pentru supraviețuire se intensifică tot mai mult.

Horia Ivanovici va avea alături invitați de renume precum Vivi Răchită, Robert Niță și Alin Buzărin la emisiunea de marți, 12 martie, de la ora 10:30, FANATIK SUPERLIGA. Toate meciurile ultimei etape din sezonul regulat vor fi prefațate și analizate în detaliu. Nu va lipsi nicio exclusivitate marca FANATIK.

Asigurați-vă că sunteți pregătiți cu telefoanele, tabletele sau laptopurile și că aveți o conexiune stabilă la internet pentru a urmări cele mai tari reacții, comentarii și analize prezentate de Horia Ivanovici și invitații săi.

Fanatik SuperLiga: Emisiune Sportivă de Top în Media Românească

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România, beneficiază de parteneriate solide. Emisiunea poate fi urmărită în direct în fiecare luni, marți și vineri, la ora 10:30, pe site-ul FANATIK.RO. De asemenea, premiera are loc în fiecare luni, marți și vineri, la ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de Facebook Horia Ivanovici.

Cea mai tare emisiune sportivă din media românească vă așteaptă cu ediții speciale înaintea evenimentelor majore din sportul românesc. SUPERBET este sponsorul principal al emisiunii, iar AQUA Carpatica este sponsorul PREMIUM al acestui show.

Nu uitați să apreciați, să distribuiți și să vă abonați pentru a fi mereu la curent cu ultimele noutăți din sport, cu cele mai interesante declarații și informații exclusive, prezentate de FANATIK SUPERLIGA.

De asemenea, FANATIK SUPERLIGA poate fi vizionată în direct în fiecare sâmbătă și duminică, la ora 19:00, pe Prima Sport 1. Horia Ivanovici va avea invitați de marcă înainte și după fiecare meci din SuperLiga.

TAGS:

FANATIK SUPERLIGA

Emisiune sportiva

Sport romanesc

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments