Saturday, July 20, 2024
HomeActualitateExpoziția de fotografie „Egiptul, dar al Nilului” te invită într-o călătorie neobișnuită...

Expoziția de fotografie „Egiptul, dar al Nilului” te invită într-o călătorie neobișnuită prin istoria și cultura fascinantă a Egiptului

Expoziția de fotografie „Egiptul, dar al Nilului” te invită într-o călătorie neobișnuită prin istoria și cultura fascinantă a Egiptului

În fiecare colț al lumii există locuri care ne fascinează și ne stimulează imaginația. Un astfel de loc emblematic este Egiptul, țara cu o istorie bogată și misterioasă, care a captivat oamenii de-a lungul secolelor. Cu piramidele sale impresionante, templele sale grandioase și artefactele antice, Egiptul este o adevărată comoară culturală care a inspirat generații întregi de artiști și călători în căutarea cunoașterii și frumuseții.

Marți, 16 iulie 2024, de la ora 18.00, Biblioteca Județeană „Alexandru D. Xenopol” din Arad te așteaptă să descoperi fascinația Egiptului prin ochii talentatei fotografe Antonela Toma. Expoziția de fotografie intitulată „Egiptul, dar al Nilului” te va purta într-o călătorie virtuală pe malurile fluviului Nil, explorând peisaje spectaculoase și monumente antice încărcate de simbolism și mister.

  • Descoperă piramidele legendare
  • Explorează secretele Sfinxului
  • Admiră arta și arhitectura egipteană
  • Călătorește în timp prin imagini captivante

Evenimentul de deschidere va cuprinde un dialog interactiv susținut de Antonela Toma, împreună cu Mircea O. Boran E.AAFR, președintele Asociației Foto Club Arad, și prof. drd. Ioana Nistor. Această experiență culturală și artistică îți va oferi o perspectivă unică asupra Egiptului și te va inspira să explorezi noi destinații și culturi.

Expoziția va fi deschisă publicului în Grădina de Lectură a Bibliotecii Județene „Alexandru D. Xenopol” Arad, în perioada 16-29 iulie 2024. Intrarea este liberă, iar programul de vizitare este de luni până vineri, între orele 09:00 și 17:00. Așadar, pregătește-te să fii captivat de frumusețea și misterul Egiptului într-o incursiune fotografică remarcabilă.

Vino și explorează tărâmul magic al Egiptului la Biblioteca din Arad și lasă-te inspirat de fascinația unei civilizații străvechi ce a rezistat testului timpului!

TAGS: Egipt, fotografie, cultură, expoziție, istorie, Arad
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General