Monday, June 24, 2024
HomeActualitateExplozia mașinii în Argentina dezvăluie un caz de trafic de droguri

Explozia mașinii în Argentina dezvăluie un caz de trafic de droguri

Explozia mașinii în Argentina dezvăluie un caz de trafic de droguri

O explozie devastatoare a avut loc pe 7 februarie la o benzinărie din Orán, provincia argentiniană Salta, dezvăluind un caz șocant de trafic de droguri. Potrivit imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, mașina în care se afla polițista Sofia Chaparro, în vârstă de 32 de ani, a fost complet distrusă de explozie, iar în rezervorul acesteia au fost găsite nu mai puțin de 20 de kilograme de cocaină. Incidentul a avut loc în apropierea spitalului San Vicente de Paul și a fost marcat de o explozie puternică care a împrăștiat rămășițele vehiculului în jurul benzinariei.

Acest caz șocant a fost raportat de către publicațiile Somos Jujuy și El Tribuno, care au dezvăluit că mașina, un Ford Fiesta alb, a oprit la benzinăria de pe bulevardul Palacios. La coborâtul din vehicul au fost observate o femeie și trei copii cu vârste cuprinse între 9 și 14 ani. După solicitarea șoferiței de a alimenta mașina cu gaz, a urmat o explozie violentă care a pulverizat vehiculul.

Poliția a intervenit rapid și a constatat că, în rezervorul mașinii, se aflau ascunse 20 de kilograme de cocaină. Ancheta ulterioară a dezvăluit faptul că Sofia Chaparro, polițista care se afla la volanul mașinii, era implicată într-un caz de trafic de droguri. Aceasta a fost reținută și ulterior arestată, după un mandat emis de judecătorul federal Gustavo Montoya.

Impactul exploziei a fost extrem de puternic, unul dintre copii, în vârstă de 13 ani, suferind o leziune la ochi în urma incidentului și fiind transportat de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

Presa din Argentina a dezvăluit că terminarea polițistei Sofia Chaparro este Buenos Aires, iar acest caz a șocat întreaga țară. În urma acestui incident, autoritățile și-au intensificat eforturile pentru combaterea traficului de droguri și au promis că vor lua măsuri mai ferme pentru eradicarea acestui fenomen.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere au stârnit un val de emoție în rândul opiniei publice și, deoarece sunt extrem de violente și tulburătoare, acestea sunt distribuite doar cu avertizarea că ar putea afecta emoțional.

TAGS:

Explozie, Trafic de droguri, Argentina, Polițistă arestată, Salta, Anchetă
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General