Saturday, July 20, 2024
HomeActualitateExclusiv: Vlăduța Lupău a născut cel de-al doilea copil și a făcut...

Exclusiv: Vlăduța Lupău a născut cel de-al doilea copil și a făcut o dezvăluire emoționantă pe rețelele de socializare

Exclusiv: Vlăduța Lupău a născut cel de-al doilea copil și a făcut o dezvăluire emoționantă pe rețelele de socializare

Știre bombă pentru fanii Vlăduței Lupău! Celebrul artist a adus pe lume al doilea copil la un spital privat din Cluj-Napoca pe 8 iulie. Cu o grabă de nedescris, cântăreața a împărtășit cu toți urmăritorii săi prima imagine cu cel mai nou membru al familiei sale.

Vlăduța Lupău și soțul său, Adi Rus, au primit cu bucurie pe micuțul Isaia, al doilea băiețel al cuplului. Nou-născutul a fost întâmpinat cu dragoste și căldură, completând astfel frumoasa familie a artistei. Primul lor copil se numește Iair, iar acum micuțul Isaia va aduce și mai multă fericire în căminul lor.

Impresionată de sosirea pe lume a fiului său, Vlăduța Lupău a transmis un mesaj emoționant către micuțul Isaia prin intermediul rețelelor de socializare:

“Bine ai venit pe lumea asta, minune! Ai fost dorit și ai venit să ne umpli casa și inima cu iubire! De fapt, ai venit să o înmulțești toată iubirea care deja era în casa noastră. Să știi că te așteaptă o lume minunată, minunată dacă tu vei fi bun cu ea… pentru că Dumnezeu, cel care te-a zidit și te-a trimis în ea, îți dăruiește zile după suflet și după fapte. O să aibă mama grijă, să înțelegi că totul e cu voia Lui.”

Însărcinată și plină de emoție, Vlăduța a continuat mesajul dedicat micuțului Isaia:

“Până una alta, vom merge acasă, unde, o altă dragoste mare, să știi că îți va fi mereu alături la bine și la rău toată viața, la fel ca mine și ca tatăl tău… cine?! Fratele tău minunat, Iair, care îți zic sincer te așteaptă să vă jucați cu mașinile și să-i duci avionul acela mare cu motor, elice și ‘aripe’.”

Cu gândul la viitorul micuțului Isaia, Vlăduța a promis că va fi mereu alături de el, că îl va iubi necondiționat și îi va oferi toată susținerea în momentele de nevoie:

“Îmi doresc și am să mă rog mereu să ai o viață ușoară și binecuvântată, dar știu că nu te vor ocoli nici lacrimile, nici necazurile; atunci îți promit că eu voi fi mereu lângă tine și te voi învăța să te rogi și să lupți pentru bine și toate visurile tale. Acum, când te-ai născut, știu că eu sunt lumea ta și atât! Dar știu că va veni și ziua în care, cu orice îmbrățișare, va fi un strop de îndepărtare. Nu-i nimic, până atunci, fie că treci prin rai sau prin iad, te voi ocroti, te voi iubi cu același drag.”

Cu un final plin de emoție și dragoste, Vlăduța Lupău a trimis un mesaj special către micuțul Isaia, al doilea băiețel al său:

“Și închei prin a-ți zice, la fel ca fratelui tău, te fac cunoștință cu prima femeie din viața ta care îți spune din toată inima: te iubesc! Semnat, mama ta ❤️”

Urări calde și declarații pline de iubire din partea artistei pentru micuțul Isaia, care cu siguranță va crește într-un mediu plin de dragoste și armonie alături de familia sa iubitoare.

TAGS: Vlăduța Lupău, Isaia, nou-născut, familie

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General