Sunday, April 21, 2024
HomeActualitateExclusiv: Mihai Dedu recunoaște că a prezentat Știrile Pro TV sub influența...

Exclusiv: Mihai Dedu recunoaște că a prezentat Știrile Pro TV sub influența alcoolului

Exclusiv: Mihai Dedu recunoaște că a prezentat Știrile Pro TV sub influența alcoolului

Iată că o dezvăluire surprinzătoare din lumea media românească ne aduce în atenție o situație cu totul neașteptată. Mihai Dedu, cunoscutul prezentator al Știrilor Pro TV, a mărturisit că a ajuns în fața camerelor TV după ce consumase alcool. Cu toate acestea, talentul și profesionalismul său l-au ajutat să ducă la bun sfârșit buletinul de știri cu succes. “Nu s-a prins nimeni”, a declarat el, anulând orice suspiciune legată de starea lui.

După o lungă perioadă de activitate la Pro TV, Mihai Dedu este o prezență stabilă și apreciată în peisajul media românesc. Alături de colegii săi, Lavinia Petrea și Andreea Marinescu, el aduce în casele românilor informațiile de actualitate. Cu toate acestea, viața sa profesională a cunoscut un moment de cumpănă acum mulți ani, într-o seară în care a petrecut neașteptat și a fost chemat la muncă.

Detaliile momentului critic din 1997

În anul 1997, Mihai Dedu a trăit o experiență care l-a marcat. După ce a savurat câteva beri la o petrecere de zi liberă, planurile i s-au schimbat și a fost solicitat să intre în direct și să prezinte Știrile Pro TV. Într-o mărturisire emoționantă făcută într-un podcast al lui Cătălin Măruță, el și-a amintit cu umor de acea seară intensă.

“Am fost chemat să fac știrile din sport în seara aia. Sunt 27 de ani. Am ajuns și simțeam că mă învârt, fiind și tânăr mă întrebam cum apar eu pe post. Oricum nu s-a văzut nimic, dar nu-mi ieșea. Am făcut intro-urile scurte. Lui Anghel Iordănescu i-am spus Tata Puiu, ca să scap. Nu-mi ieșeau cuvintele. Eu le citeam, dar mă întrebam ce fac dacă mă încurc”, a declarat Dedu.

Despre momentul respectiv, Mihai Dedu a rememorat: “Am simplificat toate știrile, le-am făcut de 8 secunde. Jurnalul ăla a fost bliț, țiplă, nu s-a prins nimeni”. Cu umor și sinceritate, prezentatorul a adus în prim-plan un episod mai puțin cunoscut din cariera sa.

Bâlbele cu care s-a confruntat Mihai Dedu în direct

În cadrul aceluiași podcast, Mihai Dedu a făcut publice câteva dintre momentele amuzante sau tensionate pe care le-a trăit în direct la televizor de-a lungul timpului. “Le-am numărat. Sunt cinci gafe, bâlbe ca să le zic așa, nu gafe imense. Cred că toate sunt la fel de haioase și la fel de năstrușnice. Prima a fost când eram la sport și nu mi-a ieșit să-i spun numele antrenorului Ottmar Hitzfeld.”

Mihai Dedu s-a desfătat povestind: “I-am zis de trei ori Ottmar Fiț, Hiț, Miț. După am zis doar antrenorul Borussiei Dortmund. A doua oară eram la știri și am spus „Anul viitor al lunii următoare’. Nu avea nicio treabă. Nu știu de unde mi-a venit. M-a bușit râsul. Acum fac mișto, nu mă deranjează. Acum sunt mult mai relaxat”. A demonstrat că și prezentatorii TV pot avea momente de umanitate și haz.

Într-una dintre anecdotele sale, Mihai Dedu a prezentat momentul în care a întâmpinat dificultăți în a pronunța corect cuvinte, fiind în imposibilitatea de a se exprima clar și coerent. Aceste momente au adus lumină asupra faptului că niciun profesionist nu este imun la mici erori sau momente de stres.

Etichete după care s-au căutat știri despre Mihai Dedu:

Mihai Dedu, Știrile Pro TV, prezentator TV, probleme în direct

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments