Wednesday, April 17, 2024
HomeSportExclusiv! Claudiu Petrila, Marea Schimbare: De la CFR Cluj la Rapid

Exclusiv! Claudiu Petrila, Marea Schimbare: De la CFR Cluj la Rapid

Exclusiv! Claudiu Petrila, Marea Schimbare: De la CFR Cluj la Rapid

Claudiu Petrila (23 de ani) a luat o decizie surprinzătoare după șase ani petrecuți la CFR Cluj. Internaționalul român a făcut pasul către un nou drum în cariera sa, semnând cu Rapid pentru noul sezon. Echipa din Giulești a fost dispusă să plătească o sumă semnificativă, 750.000 de euro, pentru a-l transfera pe Petrila la clubul lor.

De ce a ales Claudiu Petrila să semneze cu Rapid

Claudiu Petrila a dezvăluit că a avut anumite temeri și îndoieli înainte de a accepta oferta de la Rapid. Accidentarea care l-a ținut departe de teren timp de trei luni i-a amplificat grijile legate de cum va fi primit de suporterii echipei. Cu toate acestea, fotbalistul susține că a reușit să gestioneze această presiune și să se concentreze pe joc atunci când a intrat pe teren.

“Da, au fost și gândurile astea, dar când intram pe teren încercam să mă focusez doar pe joc și ce e negativ în mintea mea să dau la o parte. Și mi-a ieșit destul de bine. N-am lăsat să mă inhibe o presiune, voiam doar să fiu motivat de ce aud din tribune”, a declarat Claudiu Petrila în cadrul unei emisiuni exclusiviste.

Petrila crede că Rapid are potențialul necesar pentru a câștiga al patrulea titlu din istoria clubului. Este convins că echipa are capacitatea de a reuși, dar subliniază importanța încrederii și curajului pe care fiecare jucător trebuie să le aibă pentru a obține succesul dorit.

Legătura specială cu Săpunaru

Claudiu Petrila a vorbit despre impactul pozitiv pe care căpitanul echipei, Cristi Săpunaru, l-a avut asupra sa de când a ajuns la Rapid. Petrila consideră că Săpunaru este un lider puternic și un exemplu pentru întreaga echipă, oferindu-le sprijin și încurajare nu doar lui, ci tuturor colegilor săi.

“E foarte important. E un lider, care ne ajută pe toți nu doar pe mine. E un om bun care încearcă să facă bine pentru echipă și pentru club și e foarte important pentru noi să avem un lider în echipă”, a menționat Petrila într-o discuție despre relația sa cu Săpunaru.

Despre prima întâlnire cu vestiarul Rapidului, Petrila a povestit că a simțit o ușoară emoție, dar că a fost primit bine de colegi. Cu ajutorul susținerii din vestiar, Petrila a depășit această etapă inițială și s-a integrat rapid în echipă.

TAGS:

Claudiu Petrila, Rapid, Săpunaru, transfer, fotbal

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments