Saturday, May 18, 2024
HomeActualitateEvenimentul de prestigiu Visvamitra Awards of Excellence 2024 va avea loc în...

Evenimentul de prestigiu Visvamitra Awards of Excellence 2024 va avea loc în București

Evenimentul de prestigiu Visvamitra Awards of Excellence 2024 va avea loc în București

În cadrul festivității Visvamitra Awards of Excellence 2024 cu tema “VISVAMITRA – Când succesul personal înseamnă succes pentru ceilalți”, care va avea loc la India House din București pe data de 9 mai, se vor aduna personalități importante din diverse domenii. Această ceremonie de premiere, organizată în premieră în România, reprezintă un proiect de tradiție al Organizației Visvamitra International, ce promovează valorile yoga și învățăturile Vedantei.

Swami Ananda Saraswati, fondatorul Visvamitra International Awards of Excellence, un distins maestru de yoga și Vedanta, a contribuit la organizarea evenimentului din București. Autor a numeroase cărți care explorează profunzimea yoga și a Vedantei, traduse în diverse limbi, Swami Ananda Saraswati aduce în fața publicului o viziune autentică și tradițională asupra acestor discipline spirituale, adaptată cerințelor contemporane.

Pe lista juriului se regăsesc personalități de marcă din diverse domenii, precum Amalia Anghel, medic și fondator Skinmed, Sebastian Bodu, profesor universitar, Raluca Chisu, fondator și CEO Kinetobebe, Federico Pipitone, antreprenor, Ștefania Rossitto, profesor de yoga, Arianna Squillante, medic specialist și practician de medicină alternativă, Laura Talamoni, antreprenor în domeniul agricol, Tereza Tranakas, fondator și CEO Oxygen.

Cu o prezență impresionantă se va remarca Excelența sa, ambasadorul Indiei, dl. Rahul Shrivastava, gazdă a evenimentului, alături de numeroase personalități din domenii variate, precum medicina, cultura, arta sau business-ul.

Sub îndrumarea și coordonarea atentă a maestrului Swami Ananda Saraswati, Organizația Visvamitra a extins rădăcinile sale în India, Europa și în alte regiuni ale lumii. În Uttarkashi, un centru spiritual de pe malul Gangelui, Visvamitra a înființat propriul Gurukulam, un spațiu sacru destinat studiului, meditației și cunoașterii în inima munților Himalaya. Implicându-se activ în publicarea de cărți, organizarea de evenimente, retreat-uri dedicate yoga și Vedantei, formarea de instructori în metode tradiționale și oferind programe sociale și corporatiste, Visvamitra este un pilon esențial pentru comunitate.

Acesul eveniment marca debutul în România pe data de 9 mai pentru a aniversa excelența în abordarea societății civile, recunoscând contribuțiile remarcabile ale unor lideri care au transformat ideile în acțiuni concrete, sub inspirația înțeleptului Visvamitra.

Evenimentul este susținut de parteneri de seamă precum OXYGEN, Finnovators, Shri Shilajit și Comercianți de Diamante, care contribuie la valorificarea și promovarea excelenței în toate domeniile. Pentru mai multe detalii și informații despre eveniment, puteți accesa site-ul oficial al Visvamitra Awards of Excellence visvamitra.eu.

TAGS:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments