Sunday, July 14, 2024
HomeActualitateEvenimentele de la Ploiești - Circulația auto și transportul public modifică traseele...

Evenimentele de la Ploiești – Circulația auto și transportul public modifică traseele în perioada 5-7 iulie

Evenimentele de la Ploiești – Circulația auto și transportul public modifică traseele în perioada 5-7 iulie

Desfășurarea evenimentelor din acest weekend la Ploiești a determinat autoritățile locale să ia măsuri pentru gestionarea traficului și a transportului public. Primăria Ploiești a anunțat că circulația rutieră va fi închisă în anumite zone ale orașului, iar traseele transportului public local își vor modifica rutele pentru a permite organizarea optimă a Let’s PLAY Festival și Întâlnirea Tineretului Ortodox.

Astfel, Comisia Municipală pentru Transport și Siguranța Circulației a aprobat închiderea circulației rutiere și eliberarea parcării din strada Slt. Erou Călin Cătălin până în data de 8 iulie 2024, ora 23.00. De asemenea, circulația rutieră pe Bulevardul Republicii va fi închisă între strada Vasile Milea și strada Tache Ionescu, începând cu data de 5 iulie 2024, ora 00.00 până în data de 8 iulie 2024, ora 05.00.

Pe parcursul evenimentelor de la 5 până la 7 iulie, traseele publice locale din Ploiești vor avea modificări. Traseele 1, 30, 32, 32 scurt, 300, 301 și 302 vor avea rute schimbate pentru a se adapta la închiderea anumitor străzi. Traseul 8 va fi ajustat către Cimitirul Bolovani, iar traseele 7, 22b, 39b, 35, 35b, 44 și 202 vor avea stații și trasee modificate temporar.

Astfel, în perioada menționată, locuitorii din Ploiești sunt sfătuiți să consulte atent modificările traseelor și să aibă în vedere posibilele întârzieri în deplasare ca urmare a restricțiilor impuse de Primărie. Evenimentele culturale și religioase vor aduce un val de activitate în centrul civic al orașului, iar participanții sunt încurajați să folosească alternative de transport pentru a evita aglomerația și blocajele rutiere.

În concluzie, măsurile luate de autorități au ca scop asigurarea desfășurării fără probleme a evenimentelor programate la Ploiești în această perioadă, contribuind la crearea unui mediu sigur și funcțional pentru toți participanții și locuitorii orașului.

TAGS: Ploiești, Evenimente, Transport Public, Circulație Auto

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General