Monday, July 22, 2024
HomeActualitateEveniment Hipic Marcant la Ploiești: MARELE PREMIU REGAL AL ROMÂNIEI LA TRAP

Eveniment Hipic Marcant la Ploiești: MARELE PREMIU REGAL AL ROMÂNIEI LA TRAP

Eveniment Hipic Marcant la Ploiești: MARELE PREMIU REGAL AL ROMÂNIEI LA TRAP

Într-o atmosferă plină de tensiune și pasiune pentru cai, Clubul Sportiv Municipal Ploiești, prin Complex Hipodrom Ploiești, se pregătește pentru un eveniment hipic deosebit. Duminică, 7 iulie, cu începere de la ora 9:30, va avea loc o reuniune hipică marcantă pe Hipodromul Ploiești – MARELE PREMIU REGAL AL ROMÂNIEI LA TRAP. Acest eveniment aduce în prim-plan tradiția și frumusețea cursei de trap, atrăgând iubitorii de hipism din întreaga țară.

Pe lângă Marele Premiu Regal al României la Trap, în aceeași zi se vor desfășura și alte competiții de prestigiu. Va avea loc o cursă internațională de galop, în colaborare cu Federația Hipică Română, cuprinzând pur-sânge arabi, sub numele de WATHBA STALLIONS CUP 2. De asemenea, va avea loc și un concurs demonstrativ de sărituri peste obstacole, organizat de Centrul de Echitație „Luna Horse”, pentru a completa atmosfera unică a zilei.

Tradiția Marelui Premiu Regal al României la Trap are rădăcini adânci, începând cu anul 1924, când Derby-ul de Trap a fost inițiat pe Hipodromul Floreasca. Din 1961, când cursele de trap au fost mutare la Hipodromul din Ploiești, această competiție a devenit un punct de atracție major pentru iubitorii de hipism din țara noastră. Cu o istorie bogată și prestigioasă, Derby-ul de Trap este un eveniment așteptat cu nerăbdare de mii de spectatori în fiecare an.

Astfel, Ploieștiul se pregătește să găzduiască cea mai importantă reuniune de trap din România, în incinta Complexului Hipodrom, situat pe strada Ghighiului, numărul 2. Evenimentul este deschis publicului larg, fiind așteptați spectatori din toate colțurile țării. Accesul la reuniune se va face prin intrarea deschisă pe Bulevardul București-DN1, creându-se o atmosferă de competiție și entuziasm extraordinar.

Participarea la aceste competiții aduce un plus de prestigiu atât pentru Clubul Sportiv Municipal Ploiești, cât și pentru întreaga comunitate hipică din România. Evenimentele pregătite cu atenție și pasiune vor oferi o experiență unică celor prezenți, evidențiind frumusețea și eleganța acestui sport nobil. Îndrăgostiții de cai și amatorii de curse hipice vor avea parte de un spectacol de excepție, ce va rămâne întipărit în memoria lor pentru mult timp de acum înainte.

Încheiând, se așteaptă ca această reuniune hipică la Ploiești să fie una memorabilă, marcând un moment de referință în istoria și tradiția hipismului din România. Iubitorii de cai sunt invitați să participe la acest eveniment grandios, în care se va celebra centenarul curselor de trap în țara noastră.

TAGS:

Clubul Sportiv Municipal Ploiești, Complex Hipodrom Ploiești, MARELE PREMIU REGAL AL ROMÂNIEI LA TRAP, WATHBA STALLIONS CUP 2, cursa de trap, Ploiești, hipodrom
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General