Saturday, May 18, 2024
HomeActualitateEveniment de Eleganță la Viggo Flagship Store: Lansare Gold Signature Jacket

Eveniment de Eleganță la Viggo Flagship Store: Lansare Gold Signature Jacket

Eveniment de Eleganță la Viggo Flagship Store: Lansare Gold Signature Jacket

17 aprilie a fost ziua în care Viggo Flagship Store, locul plin de istorie al fomului pictor Gheorghe Petrașcu, s-a transformat într-o veritabilă expoziție de eleganță și rafinament, găzduind cu mândrie prezentarea Gold Signature Jacket, considerată o operă de artă autentică în lumea modei.

The Art of Tailoring s-a dezvăluit în toată splendoarea sa, scoțând la lumină latura nevăzută a unei creații vestimentare lucrate cu migală și talnet, transpunând inspirația în cele mai înalte standarde estetice.

3 24 Eveniment de Eleganță la Viggo Flagship Store: Lansare Gold Signature Jacket

Evenimentul de lansare a ediției limitate Gold Signature a fost o seară de sărbătoare, care a adunat clienți fideli ai brandului și pasionați de eleganță, alături de prestigioase personalități precum designerul Cătălin Botezatu, Maestrul de Ceremonii Mihai Petre și numeroase alte figuri publice de marcă, inclusiv Ștefan Bănică împreună cu fiul său Radu, Monica Bîrlădeanu, Viorel Moldovan, Raluca Bădulescu. Serata exclusivistă a fost încununată de recitalurile magistrale ale mezzosopranei Andreea Ilie și tenorului Alin Stoica, susținuți la pian de talentata Claudia Suteu, creând o atmosferă de excepție în contextul artistic al vilei.

2 30 Eveniment de Eleganță la Viggo Flagship Store: Lansare Gold Signature Jacket

Reprezentanții Loro Piana, invitați speciali la eveniment, precum Vittorio Osella – Market Development Manager, Matteo Brunetti – Trade Marketing Manager și Filippo Orefice – Sales Manager, au contribuit la atmosfera selectă a serii, subliniind colaborarea fructuoasă de aproape un deceniu dintre Loro Piana și partenerul oficial Viggo Tailoring. A fost evidențiată importanța principiilor comune referitoare la calitate și servicii premium care au stat la baza unei colaborări de succes pe termen lung, conferindu-i lui Viggo statutul de ambasador al brandului de țesături în România.

Pasiunea și devotamentul pentru excelență au fost portate de Loro Piana pe căile rafinate ale lumii, explorând cele mai fine fibre naturale. Călătoria în universul cașmirului și mătăsii la standarde excepționale a propus o experiență tactilă inegalabilă pentru cei ce apreciază eleganța autentică. Colectia Cruise din primăvara-vara 2024, fabricată în Italia, și-a găsit expresia în țesături fluide și ușoare, predominant în culori precum alb, bordeaux, verde și bleumarin, paletă cromatică inspirată de tricolorul Italiei și de elemente marine.

Detaliile fine ale ediției limitate a Gold Signature Jacket au fost cusute cu fir de aur Piana Clerico, ce reprezintă o simbolizare a luxului și prețiozității la cote maxime, datorită caratajului de 24k. O astfel de atenție la detalii este susținută de tradiția seculară a familiei Piana din regiunea Biella, cunoscută pentru activitatea sa în domeniul textil încă din secolul al XVI-lea. Cusătura meticuloasă a butonierelor, gulerului, umărului, mânecii și reverelor devine astfel o veritabilă bijuterie menită să sublinieze noblețea și eleganța unei piese de o asemenea finețe și prețiozitate.

Imaginată cu pasiunea și minuțiozitatea specifică unui artist, această ediție limitată cuprinde obiecte vestimentare de un rafinament desăvârșit, create pe măsura fiecărui client. Prețul unui sacou de la Viggo pornește de la 1500 euro, dar fiecare detaliu suplimentar adus la comanda personale reprezintă o provocare acceptată cu grație de către echipa Viggo.

Calitatea excepțională a materialelor și a firului de aur importat din Italia se întâlnește cu măiestria și devotamentul specific The Art of Tailoring, oferind bărbaților eleganți din lumea modernă o modalitate de a îmbrăca stilul sartorial la cel mai înalt nivel artistic. Mai mult decât un simplu obiect vestimentar, sacoul Gold Signature Jacket de la Viggo devine un adevărat statement al eleganței masculine rafinate și sofisticate, menit să creeze impresii de neuitat în orice context social sau profesional.

TAGS:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments