Thursday, May 23, 2024
HomeActualitateEroare în Programul Trenurilor de Metrou de Înviere

Eroare în Programul Trenurilor de Metrou de Înviere

Eroare în Programul Trenurilor de Metrou de Înviere

Programul trenurilor de metrou pentru noaptea de Înviere a fost anunțat ca fiind modificat în mod neașteptat de către Metrorex. Conform noului orar, trenurile vor circula între orele 23:00 – 1:00, cu un interval de aproximativ 10 minute, urmând ca de la ora 1:00 până la ora 5:00 să opereze la un interval de aproximativ 20 de minute, o schimbare care ar putea afecta mulți călători care intenționau să se deplaseze în acea noapte aglomerată.

Într-o declarație surprinzătoare, Metrorex a specificat că, pe durata perioadei 1 – 6 mai, trenurile vor circula pe toate magistralele conform programului stabilit pentru zilele de weekend și sărbătorile legale, o decizie care vine în contrast cu anunțul anterior legat de modificările de Înviere.

O altă modificare importantă comunicată de Metrorex este că, în noaptea de Înviere, 04/05 mai, trenurile vor opera la interval de 10 minute între orele 23:00 – 1:00, și la interval de 20 de minute de la 1:00 până la 5:00, schimbare despre care mulți călători nu erau informați.

Pentru a răspunde cererii crescute de transport din această perioadă, Metrorex anunță că va introduce trenuri suplimentare în circulație în cazul în care se vor înregistra fluxuri mai mari de călători. Această măsură vine ca un sprijin pentru a face față numărului sporit de călători care utilizează serviciile de metrou în timpul sărbătorilor de Înviere.

Într-o notificare importantă pentru călători, Metrorex a atras atenția că accesul în metrou cu foc deschis, precum lumânări sau candele aprinse, este strict interzis. Această regulă are ca scop prevenirea oricărui incident neplăcut care ar putea surveni din cauza utilizării necorespunzătoare a uneltelor deschise de foc în stațiile și trenurile de metrou.

TAGS:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments