Monday, May 20, 2024
HomeSportErmal Krasniqi, În Vizorul lui Werder Bremen: Reacția Exclusivă a Fostului Campion

Ermal Krasniqi, În Vizorul lui Werder Bremen: Reacția Exclusivă a Fostului Campion

Ermal Krasniqi, În Vizorul lui Werder Bremen: Reacția Exclusivă a Fostului Campion

Fanatik a dezvăluit că Ermal Krasniqi este urmărit de Werder Bremen. Un fost campion al României aduce lumină asupra acestei posibile mutări, exprimându-și îndoielile cu privire la transferul jucătorului kosovar în Bundesliga.

Reacția exclusivă a unui fost campion

Cristi Bud, fotbalist cu experiență în SuperLiga și dublu campion al României cu CFR Cluj, nu este convins de interesul lui Werder Bremen pentru Ermal Krasniqi. Bud susține că situația actuală a jucătorului kosovar la Rapid nu indică o mutare la un club precum Werder Bremen, mai ales cu o ofertă de 3.000.000 de euro.

Conflitul lui Krasniqi cu antrenorul principal Bogdan Lobonț de la Rapid adaugă complicații posibilei mutări. În ciuda dorinței de a-l ceda în Bundesliga, clubul solicită o sumă considerabilă și o cotă dintr-un viitor transfer.

“Nu știu ce să zic. Sună un pic SF. La momentul acesta, la jocul lui Krasniqi, nu îl văd având ofertă de 3.000.000 de euro de la Werder Bremen. La CFR Cluj cu domnul Dan Petrescu juca foarte bine. De când a venit la Rapid nu se regăsește, nu s-a acomodat, de când e aici e o diferență mare față de ce juca la CFR Cluj. Poate e alt sistem. Poate antrenorul îi cere altceva. Dan Petrescu știa cum să îl pună în valoare”, a precizat Cristi Bud în exclusivitate.

Vivi Răchită: „Asta e o tâmpenie”

Vivi Răchită se alătură corului neîncrederii, exprimându-și opinia că transferul lui Krasniqi la Werder Bremen nu este o variantă realistă. “Nu cred. Asta e o tâmpenie. Dacă era bun, îl luau atunci când juca în cupele europene. Il lua Lazio, îl lua cineva.”, a adăugat Răchită.

Krasniqi a ajuns în fotbalul românesc în iarna anului 2023, când CFR Cluj l-a achiziționat de la Ballkani pentru 200.000 de euro. Un an mai târziu, Rapid a plătit 1.000.000 de euro pentru mijlocașul ofensiv în vârstă de 25 de ani.

  • Ermal Krasniqi a adunat 14 meciuri, 5 goluri și 3 assist-uri în tricoul formației Rapid.

TAGS: Ermal Krasniqi, Werder Bremen, CFR Cluj, Rapid București, transfer fotbal

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments