Monday, July 22, 2024
HomeActualitateElton John, Incidența de la Magazinul din Nice: Detalii Șocante Dezvăluite de...

Elton John, Incidența de la Magazinul din Nice: Detalii Șocante Dezvăluite de Proprietar

Elton John, Incidența de la Magazinul din Nice: Detalii Șocante Dezvăluite de Proprietar

Proprietarul magazinului Sugarkikz din Nice, sudul Franței, a fost implicat într-un incident șocant cu celebrul artist Elton John (77 de ani), care a intrat în butic însoțit de cei doi copii ai săi și de un bodyguard. Ryan Sukkar a povestit că atunci când le-a interzis accesul la toaletă, Elton John a recurs la un gest extrem, urinând într-o sticlă de plastic, conform informațiilor obținute de portalul american TMZ.

După ce i s-a refuzat folosirea toaletei, Elton John i-a cerut bodyguardului său să aducă o sticlă pentru a rezolva situația. Fără ezitare, artistul s-a deplasat într-un colț al magazinului și a folosit sticla la care făcea referire.

Reacția proprietarului magazinului a fost de surpriză și frustrare în fața comportamentului neașteptat al clientului său faimos. Ryan Sukkar a mărturisit că nu a recunoscut inițial identitatea cântărețului până când Elton John i-a dezvăluit cine este cu adevărat. “Am făcut o verificare rapidă pe internet”, a explicat el ulterior.

Elton John i-a solicitat apoi bodyguardului său să curețe zona “dovedită” cu un prosop, iar apoi a achiziționat două perechi de adidași pentru cei doi copii ai săi. Înainte de a pleca din magazin, artistul a acceptat să pozeze pentru o fotografie alături de proprietarul uimit de întreaga experiență.

capture 22 Elton John, Incidența de la Magazinul din Nice: Detalii Șocante Dezvăluite de Proprietar
Sir Elton John și copiii, poză pentru proprietar

Incidentul incendiar a avut loc luni, 8 iulie, stârnind reacții diverse din partea publicului și a fanilor artistului.

Elton John a încheiat recent o carieră muzicală de 50 de ani, având un ultim turneu impresionant din punct de vedere financiar anul trecut. Turneul său de adio a generat încasări fabuloase în valoare de peste 900 de milioane de dolari, stabilind astfel un record ca fiind cel mai profitabil din toate timpurile în industria muzicală.

Într-un interviu exclusiv acordat pentru show-ul Entertainment Tonight, artistul a confirmat că a luat decizia de a pune capăt carierei sale, dorind să se dedice mai mult adolescenței fiilor săi, Zachary Jackson și Elijah Joseph, pe care îi are cu partenerul său de viață, David Furnish.

Elton John se bucură de un refugiu de lux în zona Mont-Boron, situată în apropiere de Nice, și își petrece timpul de vacanță pe Coasta de Azur de peste 15 ani. În semn de apreciere pentru contribuțiile sale culturale și umanitare, artistul a primit titlul de cetățean de onoare al orașului Nice încă din anul 1997.

Tags:

Elton John, incident Nice, Sugarkikz, cântărit Elton John, turneu de adio

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General