Sunday, June 23, 2024
HomeActualitateEliminare surpriză la Power Couple: Gabriela și Cristi Iacob părăsesc competiția!

Eliminare surpriză la Power Couple: Gabriela și Cristi Iacob părăsesc competiția!

Eliminare surpriză la Power Couple: Gabriela și Cristi Iacob părăsesc competiția!

O nouă eliminare a avut loc în cadrul emisiunii Power Couple! Gabriela și Cristi Iacob au fost eliminați în cadrul ediției de miercuri, 14 februarie, reprezentând al doilea cuplu care părăsește competiția. Înainte de ei, CRBL și soția lui, Elena, au suferit același destin. Decizia a fost una neașteptată și a întristat pe toți concurenții.

În cadrul aceluiași episod, un alt cuplu a fost propus spre eliminare, Eliza și Cosmin Natanticu. Cu toate acestea, destinele lor s-au schimbat odată cu votul celorlalți participanți, care i-au salvat de la plecare.

4248879961221544481300295993879727560668910089n Eliminare surpriză la Power Couple: Gabriela și Cristi Iacob părăsesc competiția!
4253310851221563121020295997882648333665546495n Eliminare surpriză la Power Couple: Gabriela și Cristi Iacob părăsesc competiția!

Înainte de eliminare, Gabriela și Cristi Iacob au fost nominalizați la eliminare împreună cu Cosmin Natanticu și Eliza, după ce cei din urmă au obținut cel mai slab timp în cadrul probei “bucătărie cu susul în jos”. Cu toate acestea, votul celorlalți concurenți i-a favorizat pe Eliza și Cosmin, iar ei au scăpat de povara eliminării.

După plecarea lor, Cristi Iacob a avut câteva declarații emoționante. “Vezi oamenii în stare pură, cu sufletele rupte în două, au fost rupte în două, de-o parte unii, de-o parte alții. Nu a contat nici măcar votul sau numărătoarea voturilor, asta e o prostie. Faptul că niște oameni au ținut atât de tare la noi, asta contează mai mult decât orice. Adică mai mult decât o pierdere, este un câștig.”

El a continuat să transmită un mesaj puternic despre valoarea conexiunilor umane: “E o pierdere în aparență a unei probe sau a unor probe, dar un câștig enorm uman și eu cred că asta contează mai mult decât orice premiu de pe lumea asta. Cel mai mare premiu din viața mea de actor au fost iubirile oamenilor”, a spus Cristi Iacob, la Power Couple, conform VIVA!

Radu Siffredi, un alt concurent, a mărturisit că s-a atașat foarte mult de Cristi. “Dacă îmi permiți, când ajungem acasă, să bem un pahar. Galați forever. Pe Cristi l-am văzut ca pe un prieten pe care nu l-am avut niciodată și nu știu, a avut o tinerețe similară cu a mea, m-am regăsit în unele chestii și cu unii oameni ajungi să te conectezi mai mult decât te aștepți”, a spus Radu Siffredi.

Competiția Power Couple continuă să ne țină în suspans, iar elimnările se dovedesc a fi momente cu adevărat emoționante pentru concurenți și telespectatori.

TAGS:

Power Couple Gabriela și Cristi Iacob Cosmin Natanticu și Eliza eliminare concurenți
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General