Sunday, April 21, 2024
HomeSportElias Charalambous, antrenorul etapei cu numărul 23 din SuperLiga

Elias Charalambous, antrenorul etapei cu numărul 23 din SuperLiga

Elias Charalambous, antrenorul etapei cu numărul 23 din SuperLiga

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunțat că antrenorul Elias Charalambous a fost desemnat antrenorul rundei cu numărul 23 din SuperLiga. Acesta a fost selectat pe baza unor criterii bine definite, în urma performanței remarcabile în meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova, câștigat de echipa „roș-albastră” cu scorul de 3-0.

Antrenorul cipriot al liderului FCSB a reușit să pregătească excelent partida cu Universitatea Craiova, asigurându-și astfel locul în echipa etapei conform LPF. Aceasta este a doua oară când Charalambous primește acest titlu în SuperLiga, după ce a mai fost desemnat cel mai bun antrenor și în runda a 21-a.

Deși a fost acuzat că nu are meritul pentru rezultatele echipei de la FCSB, antrenorul cipriot a demonstrat că este demn de această distincție prin modul în care și-a pregătit echipa pentru meciurile cheie. Performanțele obținute în SuperLiga și contribuția sa la succesul FCSB au fost recunoscute de LPF și de susținătorii clubului.

Echipa etapei cu numărul 23 din SuperLiga a avut, de asemenea, o prezență semnificativă a jucătorilor de la FCSB. Pe lângă Elias Charalambous, au fost aleși și trei jucători din echipa „roș-albastră” în echipa ideală a rundei.

 • Fundașul Siyabonga Ngezana a prins pentru a patra oară un loc în echipa etapei, datorită prestațiilor sa în apărare. Este remarcabil faptul că acesta este debutant în fotbalul european în acest sezon și totuși s-a impus rapid ca titular incontestabil în cea mai bună defensivă din campionat.
 • Mijlocașul Adrian Șut a impresionat în meciul cu Universitatea Craiova și a fost declarat cel mai bun jucător al partidei de către președintele FCSB, Gigi Becali. Contribuția sa la blocarea acțiunilor ofensive ale adversarilor a fost determinantă pentru victoria echipei sale.
 • Atacantul Florinel Coman, cunoscut și sub numele de „Șeptarul” FCSB-ului, a fost inclus în echipa ideală a rundei datorită golului marcat în meciul cu Universitatea Craiova. Coman a demonstrat, încă o dată, că este demn să poarte tricoul cu legendarul număr 7.

LPF a evidențiat performanțele acestor jucători și antrenorului Charalambous, recunoscând contribuția lor remarcabilă la succesul echipei FCSB în SuperLiga.

Următorul meci al echipei FCSB se va disputa împotriva echipei Farul Constanța, iar toți ochii vor fi îndreptați către performanța lui Elias Charalambous și a celor trei jucători din echipa etapei, în speranța unei noi victorii pentru FCSB.

Echipa etapei a 23-a din SuperLiga:

PORTAR

 • Lukas Zima (Petrolul Ploiești) – Portarul prahovenilor a avut o prestație de top în meciul cu Oțelul, reușind să fie imbatibil și să facă 7 intervenții remarcabile.

FUNDAŞI

 • Cristian Manea (CFR 1907 Cluj) – A dominat flancul drept și a demonstrat că este unul dintre cei mai buni fundași din campionat.
 • Rachid Bouhenna (Politehnica Iași) – Căpitan în premieră, a avut o prestație perfectă în defensivă și și-a adus un aport important pentru echipa sa.
 • Diogo Rodrigues (UTA Arad) – Folosit pe flancul stâng, a înscris primul său gol în România, dovedindu-se decisiv pentru echipa sa.

MIJLOCAŞI

 • Silviu Balaure (FC Hermannstadt) – A avut o prestație excelentă, marcând de două ori și oferind cinci assist-uri în SuperLiga.
 • Adrian Șut (FCSB) – A avut o contribuție semnificativă în centrul terenului, blocând majoritatea acțiunilor ofensive ale adversarilor.
 • Ronaldo Deaconu (Farul Constanța) – Transferat recent la Farul, a marcat primul său gol pentru echipă și a demonstrat că este un jucător valoros.

ATACANŢI

 • Ciprian Deac (CFR Cluj) – A oferit trei assist-uri și a ajuns la 90 de pase decisive în 17 sezoane de SuperLigă, demonstrându-și calitățile de lider.
 • Borisan Burmaz (FC Rapid 1923) – A reușit să aducă punctele echipei Rapid prin golurile sale decisive, fiind arma secretă a echipei din Giulești.
 • Florinel Coman (FCSB) – A demonstrat că este demn să poarte pe tricou legendarul număr
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments