Sunday, April 21, 2024
HomeSportElena Merișoreanu, prietenă cu Jador de la Survivor: Confesiuni în exclusivitate pentru...

Elena Merișoreanu, prietenă cu Jador de la Survivor: Confesiuni în exclusivitate pentru FANATIK

Elena Merișoreanu, prietenă cu Jador de la Survivor: Confesiuni în exclusivitate pentru FANATIK

Elena Merișoreanu, una dintre cele mai cunoscute vedete ale muzicii populare românești, a acordat un interviu în exclusivitate pentru FANATIK, în care a dezvăluit detalii impresionante despre relația sa cu Jador, concurentul de la Survivor. Cântăreața a mărturisit că îl susține pe Jador și își dorește ca acesta să ajungă în marea finală a emisiunii.

Elena Merișoreanu, prezentă chiar și în timpul unui priveghi

Iubirea pe care Elena Merișoreanu o poartă pentru Jador este atât de mare, încât artista a mărturisit că a chiulit chiar și de la un priveghi pentru a vedea promo-ul unei ediții de la Survivor. Elena Merișoreanu a explicat că și-a găsit o scuză pentru a lipsi de la priveghiul unei rude mai îndepărtate, deoarece nu se simțea bine. Aceasta demonstrează cât de mare pasiunea și implicarea avemđ verdeta pentru a-l susține pe Jador.

Ce sfat i-a dat Elena Merișoreanu lui Jador înainte de plecarea la Survivor

Elena Merișoreanu a dezvăluit că a avut o discuție telefonică cu Jador înainte ca acesta să plece în Republica Dominicană pentru a participa la emisiunea Survivor. Cântăreața i-a transmis lui Jador că îl va vota și îi dorește multă baftă, în caz că va ajunge în marea finală. Cu toate acestea, Elena Merișoreanu a menționat că a fost îngrijorată când a văzut un promo în care Jador căzuse de pe o balustradă, exprimând teama că acesta ar putea suferi un accident pe traseele dificile din competiție.

Elena Merișoreanu se lansează cu un nou CD

Elena Merișoreanu a vorbit și despre proiectele sale muzicale, dezvăluind că are în pregătire un nou CD care va conține nu mai puțin de 39 de melodii. Artista a precizat că pe acest album vor fi atât piese noi, cât și cele mai populare șlagăre ale sale. Elena Merișoreanu a afirmat că menține un ritm intens de muncă, întrucât consideră că este mai dificil pentru maneliști să scoată hituri în fiecare lună, în comparație cu muzica populară.

Povești impresionante despre petrecerile cu rromi

Pe lângă dezvăluirile legate de participarea lui Jador la Survivor și de nou CD, Elena Merișoreanu a povestit și câteva experiențe amuzante din viața sa de artistă. Aceasta a relatat că a fost contactată de un bulibașă care dorea să o aibă pe Jador și pe Vlăduța Lupău la petrecerile sale. Elena Merișoreanu a dezvăluit că a rămas impresionată de rromii din Republica Moldova și că-i cântă atât la ei acasă, cât și în țara noastră. De asemenea, cântăreața a vorbit despre bogăția rromilor din Banat și despre ritualurile specifice pe care aceștia le desfășoară la petreceri.

TAGS:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments