Tuesday, April 16, 2024
HomeSportElena Merișoreanu dezvăluie intervențiile estetice: de la blefaroplastie la întinerirea feței cu...

Elena Merișoreanu dezvăluie intervențiile estetice: de la blefaroplastie la întinerirea feței cu fire bioresorbabile

Elena Merișoreanu dezvăluie intervențiile estetice: de la blefaroplastie la întinerirea feței cu fire bioresorbabile

Elena Merișoreanu, legendara folcloristă a muzicii populare românești, nu se ascunde că alege să își facă intervenții estetice pentru a se simți bine în propia piele. Vedeta a mărturisit într-un interviu pentru FANATIK că recent a urmat o procedură de ridicare a pleoapelor și că are în plan încă o intervenție pentru a-și întineri fața. Aceasta a dezvăluit că nu vede nimic greșit în a apela la tehnologiile moderne ale medicinii estetice, mai ales că are în vedere vârsta înaintată la care se află.

Vedeta a apelat la un medic estetician pentru a scăpa de surplusul de grăsime de la nivelul pleoapelor, care îi obstrucționa vederea și afecta aspectul cosmetic al feței sale. După ce se va recupera complet de această intervenție, Elena Merișoreanu urmează să se întoarcă la medicul estetician pentru a-și băga fire bioresorbabile în față, cu scopul de a obține un efect de lifting instant și de a-și întineri în mod natural aspectul tenului.

Cântăreața ne-a dezvăluit că nu resimte nicio jenă în a recurge la astfel de proceduri și că, dacă și femeile de 20 de ani se adresează specialiștilor din domeniul esteticii, cu atât mai mult ar trebui să o facă și ea, la vârsta pe care o are. Elena Merișoreanu consideră că este important să arate bine și să se simtă încrezătoare în apariția sa publică, iar intervențiile estetice reprezintă o modalitate eficientă și minim invazivă de a obține acest lucru.

Elena Merișoreanu preferă intervențiile minim invazive și soluțiile pe bază de acid hialuronic

În cadrul discuției cu FANATIK, Elena Merișoreanu a explicat că își dorește să arate impecabil pe scenă și în fața publicului, preferând intervențiile estetice minim invazive, care au un efect natural și nu necesită operații complicate. Folosirea de fire bioresorbabile și de tratamente cu acid hialuronic sunt printre opțiunile preferate ale cântăreței, care vizează un aspect tânăr și proaspăt al feței sale.

Artista a mărturisit că procedura de blefaroplastie a fost necesară pentru a înlătura o mică umflătură de grăsime de la nivelul pleoapei, care îi incomoda vederea. Deși a regretat puțin faptul că s-a învinețit în urma intervenției, Elena Merișoreanu a considerat că este un sacrificiu mic comparativ cu beneficiile pe care le va avea ulterior.

„Nu dau nume, că nu e problema mea, dar acolo merg foarte multe vedete. Dacă își fac alea la 20 de ani, de ce să nu îmi fac eu că-s bătrână? Păi să ies cu fața ca harta? Vreau să merg zilele următoare, după ce îmi trece, să-mi bag fire. Îmi place să am grijă de mine. Nu fac operații, în niciun caz. Câte o mică intervenție, cu acid hialuronic, cu ceva, asta da”, a adăugat Elena Merișoreanu.

Proceduri estetice cu rezultate vizibile și o Elena Merișoreanu încrezătoare în propriul aspect

Elena Merișoreanu a vorbit și despre experiența personală pe care a avut-o în timpul intervenției estetice la pleoape și a dezvăluit că nu a simțit foarte multe disconforturi. Deși a avut câteva învinețiri naturale pe care le-a considerat normale, artista este recunoscătoare că există aceste cabinete estetice și a subliniat că este esențial să arătăm bine pe scenă și să fim încrezători în propriul aspect.

Cu un simț al umorului deschis, Elena Merișoreanu a evidențiat importanța menținerii unei înfățișări proaspete și atrăgătoare, fără a apela la operații complicate sau riscuri mari. Pentru ea, intervențiile estetice reprezintă o modalitate utilă de a se menține în formă și de a se bucura de o imagine plăcută în fața publicului.

În concluzie, Elena Merișoreanu este o femeie care alege să își păstreze frumusețea și vitalitatea prin intermediul intervențiilor estetice. Cu o atitudine pozitivă și încrezătoare, vedeta muzicii populare românești demonstrează că nu există o limită de vârstă pentru a te simți bine în propria piele și că soluțiile minim invazive și moderne ale medicinei estetice pot oferi rezultate remarcabile.

TAGS:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments