Wednesday, April 17, 2024
HomeSportElena Ionescu, câștigătoarea primului sezon Survivor România, dezvăluie motivul eliminării din joc

Elena Ionescu, câștigătoarea primului sezon Survivor România, dezvăluie motivul eliminării din joc

Elena Ionescu, câștigătoarea primului sezon Survivor România, dezvăluie motivul eliminării din joc

Elena Ionescu, cântăreața care a câștigat primul sezon al emisiunii Survivor România, a fost eliminată din competiția All Stars de către Roxana Nemeș. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru FANATIK, Elena a dezvăluit că a pierdut în fața rivalei sale din cauza unui avantaj neașteptat.

Elena Ionescu susține că nu i-a lipsit nimic pentru a face față competiției, iar experiența sa anterioară în primul sezon al emisiunii o pregătise pentru provocările pe care le-a întâlnit în Republica Dominicană. Cu toate acestea, în duelul cu Roxana Nemeș, ea a recunoscut că fosta fotomodel a avut un avantaj neașteptat.

După ce s-a întors din Republica Dominicană, Elena Ionescu a simțit nevoia de a se relaxa și de a se readapta la viața de zi cu zi. Chiar dacă a avut ocazia să trăiască din nou senzațiile competiției, cântăreața a considerat că această ediție All Stars a fost mult mai dificilă decât cea pe care a câștigat-o în trecut.

„Mă simt foarte bine, dar trebuie să recunosc că a fost mai greu decât mă așteptam! Este o altă experiență și m-am bucurat din nou de lucrurile esențiale în viață!”, a declarat Elena Ionescu în interviul acordat FANATIK.

Motivul neașteptat al eliminării

Elena Ionescu a explicat că diferitele încercări din cadrul competiției pot fi câștigate sau pierdute într-o fracțiune de secundă. Chiar și cea mai mică diferență poate face diferența dintre succes și eșec. În ceea ce privește duelul cu Roxana Nemeș, cântăreața a dezvăluit că diferența de înălțime și de proporții a fost un factor care a jucat în favoarea rivalei sale.

„Nu mi-a lipsit nimic, dar această probă nu a fost una care să pună accent pe performanțele sportive! Roxana a avut un avantaj datorită înălțimii și a degetelor mai lungi. A fost șansa ei!”, a afirmat Elena Ionescu pentru FANATIK.

Relațiile din competiție

În timpul competiției, Elena Ionescu a avut o relație bună cu mai mulți concurenți, în special cu Zanni, Ana și Ștefania. Aceștia au fost cei cu care ea a avut cea mai mare înțelegere și conexiune în junglă. Cu toate acestea, cântăreața a declarat că nu vrea să exprime preferințe și că toți concurenții merită șanse egale.

„Nu pot spune că nu m-am înțeles cu nimeni, am avut ocazia să îi cunosc pe toți și să am o relație bună cu fiecare. Am fost parte a unei echipe unite, lucru care m-a bucurat mult. M-am înțeles foarte bine cu Zanni, Ana și Ștefania.

Nu vreau să favorizez pe cineva în momentul de față. Concurenții trebuie să aibă șanse egale la câștigarea trofeului!”, a adăugat Elena Ionescu.

Planurile de viitor

Elena Ionescu a dezvăluit că, în cazul în care ar fi câștigat premiul în bani pus în joc, intenționa să doneze o parte din sumă în semn de recunoștință pentru șansa primită. Restul banilor ar fi fost păstrați pentru ea și pentru familia sa.

Cu privire la impactul participării ei la Survivor asupra carierei muzicale, Elena a declarat că nu a observat o diferență semnificativă. Cu toate acestea, artista se află în prezent în pregătirea unui nou proiect muzical și va vedea cum va evolua cariera sa pe viitor.

„Nu cred că a existat o legătură directă între emisiune și succesul meu muzical. Activitatea mea muzicală va continua indiferent de asta. Ianuarie a fost o lună mai liniștită din punct de vedere evenimentelor, dar deja lucrez la un nou proiect muzical!”, a încheiat Elena Ionescu.

TAGS: Elena Ionescu, Roxana Nemeș, Survivor România

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments