Sunday, July 14, 2024
HomeActualitateElectric Castle: Experiență intensă pentru iubitorii de cultură și divertisment

Electric Castle: Experiență intensă pentru iubitorii de cultură și divertisment

Electric Castle: Experiență intensă pentru iubitorii de cultură și divertisment

Festivalul Electric Castle este mai mult decât un eveniment muzical obișnuit – este o experiență complexă în care fiecare participant este invitat să trăiască la intensitate maximă fiecare moment. Cu sute de concerte în program, dar și o varietate impresionantă de activități alternative, festivalul oferă o diversitate de opțiuni pentru toate gusturile și preferințele.

ec people 1024x819 1 Electric Castle: Experiență intensă pentru iubitorii de cultură și divertisment

Campingul Electric Castle găzduiește aproximativ 18.000 de persoane, care își încep diminețile cu sesiuni de fitness, yoga sau chiar concerte spontane la “Royal Singing Showers”, un loc special unde talentul muzical este încurajat și premiat. În timp ce se pregătește meniul pentru ziua respectivă la “Royal Grill by Lidl”, participanții au oportunitatea de a alege ținuta perfectă din pop-up store-ul “Shine your light by Zalando” în cadrul festivalului. Pentru cei mai indeciși, există Castle Market, un loc dedicat tinerilor designeri români care își expun creativitatea. Un exemplu este Velements, care prezintă o colecție realizată din haine donate de fani ai festivalului. Descoperă mai multe ȋn acest articol dând click aici.

castle market 1024x683 1 Electric Castle: Experiență intensă pentru iubitorii de cultură și divertisment

Locurile pline de istorie ale vechilor grajduri de castel găzduiesc, în acest an, un club de comedie și film. Fiecare zi de festival începe la ora 11:00 cu o interacțiune specială oferită de Teo, Vio, Costel și membrii Comedy Box prin jocuri interactive, iar seara aduce spectacole de stand-up comedy. Casa grajdurilor devine spațiu de cinema, cunoscut sub numele de The Stables, cu proiecții de documentare despre legende din muzică, prezentate de DokStation.

Pentru dezbateri și discuții captivante, EC Talks by E.ON adună peste 30 de invitați speciali: scriitori, jurnaliști, artiști și activiști sociali ce provoacă la discuții intense pe teme contemporane. De asemenea, pentru cei dornici de informații diverse, atelierele de educație sexuală sau cele de mixat muzică sunt o sursă excelentă de cunoaștere. Ele oferă posibilitatea participanților de a lua decizii corecte și informate pentru viitor. Intră aici pentru mai multe informații despre diferitele evenimente pregătite la Electric Castle.

activities 1 1024x683 1 Electric Castle: Experiență intensă pentru iubitorii de cultură și divertisment
activities 2 1024x683 1 Electric Castle: Experiență intensă pentru iubitorii de cultură și divertisment

Adrenalina sporturilor se regăsește într-o paletă variată de activități desfășurate la Electric Castle: de la volei pe plajă la tenis de masă, baschet sau chiar bocce, participanții au parte de o gamă amplă de opțiuni. Pe lângă acestea, priveliștea unui apus spectaculos poate fi admirată din locuri precum Royal Wheel sau din baloanele cu aer cald, pregătite pentru oferi experiențe unice la înălțime.

royal wheel 683x1024 1 Electric Castle: Experiență intensă pentru iubitorii de cultură și divertisment

Pentru a fi mereu la curent cu toate evenimentele și a accesa un program detaliat al activităților, participanții pot folosi cu ușurință aplicația Electric Castle, disponibilă atât pe platforma Android, cât și pe cea iOS.

TAGS: Electric Castle, Festivaluri, Muzică, Artă, Cultură

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General