Monday, July 22, 2024
HomeActualitateEdiția SAGA Festival din acest an: o sărbătoare muzicală de excepție cu...

Ediția SAGA Festival din acest an: o sărbătoare muzicală de excepție cu aproximativ 180.000 de fani

Ediția SAGA Festival din acest an: o sărbătoare muzicală de excepție cu aproximativ 180.000 de fani

Pe durata celor trei zile la Romaero, s-a desfășurat una dintre cele mai așteptate ediții ale SAGA Festival, un eveniment ce a reunit în jur de 180.000 de fani ai muzicii electronice.

Amatorii de muzică au dansat și s-au bucurat de beat-uri techno, house, trap și de mixuri variate de pop, dance și R&B pe tot parcursul festivalului.

Artiști de renume precum Rita Ora, Armin van Buuren, Loreen, Dennis Lloyd, Raye sau James Hype au electrificat scena principală cu show-uri de excepție, oferind publicului prezent momente memorabile cu accente internaționale.

20240708 003716 ck6a8085 1 1024x683 1 Ediția SAGA Festival din acest an: o sărbătoare muzicală de excepție cu aproximativ 180.000 de fani

În urma unor speculații și acuzații nefondate referitoare la posibila anulare a unor concerte, echipa SAGA a făcut clar că toți artiștii implicați au fost plătiți conform contractelor încheiate, iar toate detaliile financiare au fost respectate cu strictețe. Organizatorii festivalului au depus eforturi considerabile pentru a asigura prezența integrală a artiștilor pe parcursul festivalului.

20240706 001059 kmt9497 1 1024x683 1 Ediția SAGA Festival din acest an: o sărbătoare muzicală de excepție cu aproximativ 180.000 de fani

„Suntem conștienți că există provocări care depășesc limitele noastre de acțiune și înțelegere. Ne bucurăm de sprijinul publicului SAGA, cei peste 180.000 de participanți care au avut încredere în noi și în forța acestui festival timp de patru ani. Ne-am confruntat cu aceleași emoții ca și voi, suntem dezamăgiți și frustrați, tocmai pentru că noi toți suntem SAGA. Însă, chiar și în fața dificultăților, am observat un val de energie, entuziasm, iubire pentru muzică și toleranță. Vă suntem recunoscători și vă promitem că vom valorifica învățămintele acestor momente pentru a face SAGA și mai bun în viitor. Festivalul a devenit un ingredient esențial al Bucureștiului și vom continua să scriem împreună povestea, alături de voi”, a declarat Allan Hardenberg, CEO-ul SAGA Festival.

Deși momentul anularii concertului rapper-iței americane Nicki Minaj a adus dezamăgire printre fanii evenimentului, echipa SAGA a luat decizia de a rambursa sumele achitate pentru bilete conform următoarelor reguli:

  • Rambursare de 30% pentru biletele de duminică, scanate
  • Rambursare de 100% pentru biletele de duminică, nescanate
  • Rambursare de 15% pentru biletele de tip 3 DAYS PINK cu acces la toate cele trei zile
  • Rambursare de 100% pentru biletele de tip CHOOSE YOUR DAY, nefolosite

Formularul pentru rambursarea banilor poate fi accesat și completat aici, până la data de 12 iulie.

Pentru informații suplimentare, accesați site-ul www.sagafestival.com sau conturile de social media: instagram.com/saga_festival/ și facebook.com/SAGAFestivalOfficial.

TAGS: SAGA Festival, muzica electronica, Romaero, Allan Hardenberg, Nicki Minaj
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General