Tuesday, April 16, 2024
HomeSportDya, artista care a cucerit inimile ascultatorilor in urma cu un deceniu

Dya, artista care a cucerit inimile ascultatorilor in urma cu un deceniu

Dya, artista care a cucerit inimile ascultatorilor in urma cu un deceniu

In trecut, Dya a fost una dintre cele mai apreciate artiste, cu hit-uri precum “Stay”, “Don’t know” sau “Down the Earth”. Succesul ei muzical se datoreaza si colaborarii cu producatorul Costi Ioniță. Cu toate acestea, in ultimii ani, artista a ales sa se retraga din lumina reflectoarelor. Intr-un interviu exclusiv acordat pentru FANATIK, Dya a dezvaluit detalii despre viata ei actuala si motivul pentru care nu mai are contact cu faimosul producator.

Cum arata viata artistei Dya in prezent

Dya a povestit in detaliu despre viata ei de acum. Desi nu mai apare de multa vreme in lumina reflectoarelor, Dya ne-a dezvaluit ca inca mai canta si ca detine o scoala de muzica, avand numeroase proiecte prin care ii ajuta pe cei mici sa se dezvolte ca artisti. De asemenea, artista nu a ezitat sa ne ofere informatii despre viata sa sentimentala.

Incepand cu anul 2021, Dya este casatorita. Aceasta ne-a povestit cum si-a unit destinul cu un fan al sau, iar nunta lor a fost una fastuoasa, cu invitati celebri din industria muzicala, precum Ion Paladi, Ioana Beregoi, Alex de la Orastie sau Liviu Teodorescu.

“M-am casatorit cu sotul meu in 2021. Deci anul acesta avem trei ani de casnicie. Ne cunoastem de multi ani, pentru ca el la inceput a fost fanul meu. Mi-a scris pe Hifive, binecunoscuta platforma a generatiei noastre. Ulterior, i-am dat ID-ul meu de Messenger, nu-l dadeam oricui, dar asa era moda atunci, astazi este old fashion. Mi-a atras atentia ca mi-a scris un mesaj foarte frumos. Din pacate, nu mai am acea conversatie. Mi-a atras atentia corectitudinea gramaticala, pentru ca de la o varsta frageda puneam accent pe anumite aspecte atunci cand vorbeam cu cineva. Asadar, ne cunoastem de cand eu aveam 14 ani. Prima data noi ne-am intalnit cand aveam 16 ani, la o cafenea din Iasi, urmand ca dupa aceea sa nu mai tinem legatura cativa ani de zile”, a dezvaluit Dya pentru FANATIK.

Despre colaborarea cu Costi Ioniță

De-a lungul timpului, Dya a av

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments