Sunday, June 23, 2024
HomeSportDragomir face dezvăluiri despre prețul Academiei de Fotbal Gică Hagi la Ovidiu

Dragomir face dezvăluiri despre prețul Academiei de Fotbal Gică Hagi la Ovidiu

Dragomir face dezvăluiri despre prețul Academiei de Fotbal Gică Hagi la Ovidiu

Anul 2009 marchează momentul în care fostul fotbalist Gică Hagi a înființat Academia de Fotbal care îi poartă numele. De atunci și până în prezent, aceasta a devenit cea mai performantă academie din România, generând sute de medalii pentru echipele de juniori ale Viitorului (actuala Farul).

Dragomir estimează valoarea financiară a Academiei Hagi

Fostul șef al Ligii, Dumitru Dragomir, a avut recent un dialog cu privire la valoarea financiară a Academiei Gică Hagi. Acesta consideră că investițiile făcute în baza de pregătire de la Ovidiu, care include un stadion construit de la zero, valorează 50 de milioane de euro. În cazul unei eventuale vânzări a academiei, Dragomir afirmă că ar oferi 35 de milioane de euro, însă crede că suma totală obținută ar putea ajunge la 50 de milioane de euro.

În opinia lui Dragomir, Hagi nu ar pleca niciodată de la Farul Constanța, fiind angajat în mod profund în acest proiect. Investițiile pe care le-a făcut în hotel, terenuri și stadion îl transformă pe Hagi într-o parte integrantă a clubului. La fel ca și Gigi Becali cu FCSB, Hagi este legat emoțional de Farul și nu și-ar imagina să renunțe la această echipă.

Gică Hagi solicită sprijin pentru dezvoltarea clubului Farul

Campioana en-titre din SuperLiga, Farul Constanța, se bucură de succes sub conducerea lui Gheorghe Hagi. Cu toate acestea, antrenorul a afirmat că clubul are nevoie de parteneri financiari puternici pentru a putea concura în ultimele etape ale competiției cu marile echipe ale României.

Hagi susține că Farul trebuie să facă schimbări majore în strategia de dezvoltare pentru a deveni un club de talie europeană. El evidențiază importanța muncii asidue și a competitivității în sport și susține că nu se poate construi succesul doar pe noroc sau ghinion. Prin urmare, Hagi își dorește ca începând din anul viitor, clubul să ia în considerare toate aspectele ce contribuie la transformarea lui într-o echipă de top.

Pentru Gică Hagi, Academia de Fotbal pe care a dezvoltat-o cu ardoare și pasiune la Ovidiu este o comoară de neprețuit. Cu toate acestea, dialogul cu Dumitru Dragomir evidențiază că această comoară are și o valoare financiară semnificativă. Perspectiva unei eventuale vânzări a academiei își găsește astfel trăsăturile unei discuții aprinse în rândul pasionaților de fotbal și nu numai.

Articolul a fost realizat de Andrei Popescu. Ai o altă părere despre valoarea academiei lui Gică Hagi? Expresia ta, aici!

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General