Saturday, July 20, 2024
HomeActualitateDouă vile în flăcări: Incendiu devastator în satul Bistriţa

Două vile în flăcări: Incendiu devastator în satul Bistriţa

Două vile în flăcări: Incendiu devastator în satul Bistriţa

O tragedie a avut loc ieri după-amiază în satul Bistriţa al comunei Alexandru cel Bun, unde un puternic incendiu a izbucnit în două vile rezidențiale. Alarma a fost dată în jurul orei 15:30, mobilizând voluntari și pompieri din zonă, echipați cu mai multe autospeciale, SMURD și o ambulanță. La sosirea acestora, flăcările pârjoleau acoperișurile celor două case situate în apropierea pensiunii Ianis. Operațiunea de lichidare a incendiului a necesitat eforturi susținute timp de aproximativ o jumătate de oră.

Într-un efort unitar cu localnicii, animalele de companie și alte bunuri valoroase, inclusiv motociclete și mașini, au fost evacuate rapid dintr-o curte amenințată de flăcări. Un gest de bravură a fost făcut și de un polițist de la forțele speciale „mascați“, care s-a implicat activ în gestionarea situației, deși se afla în timpul liber.

La momentul redactării acestei știri, forțele de intervenție militare continuau operațiunile de stingere a incendiului, eforturile fiind concentrate pentru limitarea pagubelor și prevenirea răspândirii focului la alte proprietăți din zonă.

Din cauza impactului generat de eveniment, traficul rutier la ieșirea din municipiul Piatra-Neamț către orașul Bicaz a fost blocat aproximativ o oră pentru a facilita accesul autospecialelor de intervenție și a asigura aprovizionarea cu apă. Vom reveni cu detalii actualizate legate de acest incident.

TAGS: incendiu, vile, Alexandru cel Bun, Piatra-Neamț, Bistrița

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General