Friday, February 23, 2024
Google search engine
HomeActualitateDouă persoane decedate și cinci rănite într-un accident grav în Brașov

Două persoane decedate și cinci rănite într-un accident grav în Brașov

Două persoane decedate și cinci rănite într-un accident grav în Brașov

Un accident rutier tragic s-a produs vineri seara pe DN 1S, în județul Brașov, soldându-se cu două victime fatale și alte cinci persoane grav rănite. Evenimentul s-a desfășurat între localitățile Veneția de Jos și Pârău și a implicat trei autoturisme.

Precum era de așteptat, la locul accidentului au fost trimise mai multe echipaje de intervenție. Un echipaj de descarcerare și unul cu apă și spumă au fost mobilizate în vederea salvării victimelor. De asemenea, nu mai puțin de șase echipaje SMURD, două ambulanțe SAJ și o autospecială specializată în cazul victimelor multiple au fost mobilizate rapid pentru a oferi asistență medicală.

Autoritățile competente au confirmat că în total au fost înregistrate șapte victime în urma accidentului tragic. Din nefericire, una dintre victime a decedat în urma leziunilor suferite. O altă persoană se află în stop cardio-respirator și primește manevre de resuscitare din partea personalului medical prezent la fața locului.

Traficul rutier este complet blocat pe DN 1S între localitățile Veneția de Jos și Pârău, a informat Inspectoratul de Poliție Județean Brașov. Echipaje ale Poliției Rutiere și Serviciului Criminalistic s-au deplasat la fața locului pentru a investiga circumstanțele și cauzele producerii accidentului.

Poliția Rutieră Brașov îndeamnă șoferii să fie extrem de prudenți în trafic, să conducă cu viteză redusă, adaptată la condițiile de drum și să respecte toate indicațiile polițiștilor rutieri prezenți în zonă. Siguranța rutieră trebuie să reprezinte o prioritate înaintea oricărui alt aspect al călătoriei.

Autoritățile estimează că traficul rutier va fi reluat abia după finalizarea tuturor activităților de cercetare și îndepărtare a vehiculelor avariate de pe carosabil. Este important ca toți participanții la trafic să respecte restricțiile în zona accidentului și să coopereze cu autoritățile.

Acest accident reprezintă un nou exemplu al riscurilor la care sunt expuse persoanele în trafic și subliniază necesitatea constantă de a fi vigilent și responsabil la volan. Siguranța noastră și a celorlalți participanți la trafic depinde de respectarea regulilor și prevenirea incidentelor rutiere.

TAGS: accident, Brașov, victime, trafic rutier

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments