Sunday, February 25, 2024
Google search engine
HomeSportDorin Rotariu pleacă de la FCSB după rezilierea contractului: Anunțul lui Gigi...

Dorin Rotariu pleacă de la FCSB după rezilierea contractului: Anunțul lui Gigi Becali

Dorin Rotariu pleacă de la FCSB după rezilierea contractului: Anunțul lui Gigi Becali

FCSB a luat o decizie radicală în privința lui Dorin Rotariu, fotbalistul de 28 de ani semnând rezilierea contractului cu echipa. Informația a fost confirmată de Gigi Becali, patronul clubului, care a declarat că Rotariu a acceptat să părăsească lotul încă din această iarnă. Anunțul vine după o perioadă dificilă pentru jucător, care nu a reușit să se impună în tricoul „roș-albaștrilor”.

Dorin Rotariu a ajuns la FCSB în octombrie 2023, fiind adus de Gigi Becali în urma unei mutări surpriză. Fanatik a dezvăluit în exclusivitate transferul fotbalistului de la Dinamo. Cu toate acestea, mutarea nu s-a dovedit a fi una de succes, iar Rotariu a fost trecut pe „lista neagră” a patronului. În cele 7 meciuri jucate pentru FCSB, el nu a reușit să înregistreze nicio realizare notabilă, fapt care a dus la înțelegerea rezilierii contractului.

Gigi Becali a explicat decizia luată, declarând că Rotariu a înțeles situația și a realizat că este mai bine pentru el să meargă în altă parte unde va avea șansa să joace mai mult. Despre cum a convins jucătorul să accepte rezilierea, patronul a preferat să nu ofere detalii, afirmând că transferul a fost ideea sa personală și că nu a fost forțat de nimeni să aducă jucătorul la echipă.

Dorin Rotariu a semnat cu FCSB un contract valabil până la finalul sezonului, cu posibilitatea de prelungire pentru încă doi ani. Salariul lunar al fotbalistului era de 20.000 de euro, conform informațiilor obținute de la Fanatik. Inițial, Rotariu nu a dorit să părăsească echipa, fiind hotărât să-și ducă contractul la capăt pentru a încasa suma totală stabilită.

Cu toate acestea, negocierile dintre Gigi Becali și conducerea lui Dinamo pentru transferul lui Rotariu nu au ajuns la un rezultat favorabil. Becali a dezvăluit că a purtat discuții cu Andrei Nicolescu, oficialul dinamovist, încercând să ajute clubul rival pentru a-l convinge pe Rotariu să se alăture echipei din Ștefan cel Mare. Propunerea lui Becali era de a plăti o parte din salariul jucătorului pentru a ajuta financiar Dinamo, dar acest aranjament nu a fost acceptat.

Decizia de a rezilia contractul cu Rotariu a venit în contextul dorinței lui Gigi Becali de a aduce noi jucători de valoare la FCSB și de a obține rezultate pozitive în campionat. Patronul speră că echipa va reuși să ajungă în play-off-ul Ligii I și să obțină câștiguri financiare importante din bilete.

TAGS: FCSB, Dorin Rotariu, Gigi Becali, Dinamo

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments