Saturday, May 18, 2024
HomeSportDoliu la Chefi la Cuțite. Un concurent îndrăgit a încetat din viață

Doliu la Chefi la Cuțite. Un concurent îndrăgit a încetat din viață

Doliu la Chefi la Cuțite. Un concurent îndrăgit a încetat din viață

Emisiunea culinară “Chefi la Cuțite” de la Antena 1 este în doliu, după ce unul dintre concurenții săi îndrăgiți și talentați a pierdut viața. Vestea a adus tristețe în rândul familiei, prietenilor și foștilor colegi de platou.

Concurentul în cauză a participat în emisiune în sezonul al doilea, difuzat în 2016, și s-a bucurat de admirația juraților: Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Acesta și-a demonstrat abilitățile în bucătărie și a fost apreciat pentru preparatele sale de fiecare dată.

Marian Cocoș, așa cum se numea concurentul talentat, a primit trei cuțite în timpul preselecțiilor și a fost repartizat în echipa roșie. Din nefericire, membrii familiei sale au anunțat că acesta a încetat din viață la vârsta de 59 de ani.

Înmormântarea lui Marian Cocoș este programată pentru vineri, 16 februarie, la ora 11:30, la cimitirul Sf. Nicolae. Fostul concurent era pasionat de box și a practicat acest sport pe parcursul vieții sale.

Familia concurentului trist a transmis un mesaj emoționant în mediul online: “Maestrul Marian Cocoș s-a stins, dar povestea merge mai departe! Slujba de înmormântare va avea loc mâine, 16 februarie, ora 11.30 la cimitirul Sf. Nicolae, aflat in spatele Cimitirului Străulești II. Mulțumim tuturor pentru a ne fi alături!”

Marian Cocoș Chefi la Cuțite
Marian Cocoș, fost concurent la Chefi la Cuțite. Sursa foto: Antena 1/Colaj Fanatik

Foștii concurenți transmit mesaje de condoleanțe

Vestea tragică a trecerii în neființă a lui Marian Cocoș a adus tristețe nu doar apropiaților, ci și foștilor concurenți care l-au cunoscut și învățat de-a lungul competiției. Foștii colegi de platou au fost profund afectați de acest eveniment neașteptat, mai ales având în vedere că Marian Cocoș era o persoană activă și plină de viață.

Alex Bălan, un fost concurent al emisiunii, a transmis un mesaj de condoleanțe: “Domnul Cocoș, un om cum puțini au fost. Un suflet mare cu o pozitivitate ieșită din comun. Dumnezeu să te odihnească în pace! Putere familiei si prietenilor.”

Honoria Rațiu, o altă fostă concurentă, își amintește de un moment în care Marian Cocoș a “certat-o” în urma unui detaliu culinar. Acum, aceasta nu își poate închipui cum s-a întâmplat tragedia și își exprimă sincerele condoleanțe: “‘Cum naiba să pui roșii cherry întregi la plating?’ așa m-a certat Marian Cocoș la Chefi la cuțite. Să ai drum lin și luminos spre stele, Nea’ Cocoș, condoleanțe familiei.”

TAGS:

doliu, Chefi la Cuțite, concurent, emisiune culinară, Antena 1, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu, bucătărie, sport, condoleanțe.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments