Sunday, April 21, 2024
HomeSportDocumentarul "Hai România" despre "Generația de Aur" va fi lansat pe 1...

Documentarul “Hai România” despre “Generația de Aur” va fi lansat pe 1 martie

Documentarul “Hai România” despre “Generația de Aur” va fi lansat pe 1 martie

Un super documentar despre una dintre cele mai importante perioade din fotbalul românesc se pregătește să facă furori în cinematografele din țară. Filmul intitulat “Hai România” va fi lansat oficial pe data de 1 martie și va fi disponibil pentru vizionare în toate cinematografele din țară. Acest documentar va relata povestea și mărturiile unor mari fotbaliști români care au făcut parte din legendara “Generație de Aur”.

Membrii “Generației de Aur” au văzut în premieră filmul “Hai România”

Cu o lună înainte de lansarea oficială a documentarului “Hai România”, toți membrii “Generației de Aur” s-au reunit în Centrul Vechi pentru a viziona filmul în premieră. Aceștia au avut ocazia să retrăiască emoțiile și performanțele uriașe pe care le-au avut în carieră, atât pe plan internațional, cât și național.

Fostul internațional Ilie Dumitrescu a împărtășit că este foarte mândru de rezultatele obținute de echipa națională în acea perioada și că documentarul “Hai România” va cuprinde cele mai frumoase momente trăite de ei la națională, începând de la calificări și până la turneele finale.

“Este un film, un documentar, realizat cu cele mai frumoase momente trăite de noi la națională, începând cu calificările, momentul ’92-’93, plus turneul final. Sunt momente speciale, am retrăit emoțiile, încărcătura, a fost ceva special. Conștientizăm, pentru că acum, după ce am intrat în antrenorat, după ce am ajuns la maturitate, am fost aproape să realizăm o performanță pentru fotbalul românesc. Să nu poți gestiona ultimele minute te mișcă foarte tare, eram într-un moment foarte bun, nu aveam niciun complex față de nimeni”, a declarat Dumitrescu.

Așteptări mari pentru filmul “Hai România”

Ilie Dumitrescu, unul dintre membrii importanți ai “Generației de Aur”, așteaptă cu nerăbdare ca filmul să fie bine primit de public. Acesta a menționat că documentarul va conține imagini memorabile din cariera fotbaliștilor, inclusiv imaginile cu legendarul antrenor Emerich Ienei.

“Va fi acest documentar, va fi și meciul de retragere. E un lucru extraordinar. Sunt imagini, dar e foarte greu să le cuprinzi, să faci un mix, sunt și imagini din stradă. Mă bucur din suflet că acest documentar va începe cu Emerich Ienei

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments