Tuesday, July 23, 2024
HomeActualitateDJ Hardwell, Scandal la SAGA Festival 2024

DJ Hardwell, Scandal la SAGA Festival 2024

DJ Hardwell, Scandal la SAGA Festival 2024

Evenimentul muzical SAGA Festival 2024 a fost marcat de un moment tensionat provocat de renumitul DJ și producător olandez Hardwell. Artistul a părăsit neașteptat scena după doar zece minute de show, aruncând căștile și exprimându-și frustrarea în fața întregului public prezent.

Momentul Incidentului

Hardwell și-a început prestația sub uralele entuziaste ale fanilor, dar s-a oprit brusc, declarând că echipamentul tehnic nu funcționează corespunzător. A dezvăluit că nu a primit plata promisă pentru show-ul respectiv, motiv pentru care a considerat că nu poate continua.

“Tot echipamentul, totul este dezamăgitor. Nu pot să pun muzică”, a spus Hardwell în fața publicului, exprimându-și frustrarea legată de condițiile în care trebuia să susțină spectacolul.

Reacția Organizatorilor

În urma incidentului, organizatorii au emis un comunicat pe pagina oficială de Facebook a festivalului, contrazicând afirmațiile lui Hardwell. Aceștia au asigurat că DJ-ul a fost plătit corect pentru apariția sa și că echipamentul tehnic a funcționat fără probleme.

În mesajul lor, organizatorii au exprimat regretele pentru situația creată și au afirmat că au depus eforturi considerabile pentru a asigura buna desfășurare a evenimentului și pentru a satisface nevoile artiștilor invitați.

Ce urmează la SAGA Festival

Cu toate acestea, SAGA Festival continuă să ofere publicului experiențe muzicale deosebite. Astăzi, 6 iulie, se anunță o serie de concerte cu artiști de talie internațională. Printre headlinerii evenimentului se numără Raye, ARTBAT și James Hype, promițând un spectacol memorabil pentru toți cei prezenți.

Ultima zi a festivalului aduce un lineup impresionant, cu Tyla și Armin van Buuren în fruntea listei. Alături de aceștia, artiști precum DENNIS LLOYD, DYEN, NICO MORENO, PACO OSUNA, SUB ZERO PROJECT și chiar Nicki Minaj vor susține concerte live care promit să încânte publicul prezent.

TAGS:

SAGA Festival, DJ Hardwell, evenimente muzicale
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General