Saturday, May 18, 2024
HomeSportDispariție misterioasă în Ungaria: Un român plecat din Franța nu a ajuns...

Dispariție misterioasă în Ungaria: Un român plecat din Franța nu a ajuns acasă

Dispariție misterioasă în Ungaria: Un român plecat din Franța nu a ajuns acasă

Un bărbat român în vârstă de 39 de ani a fost dat dispărut în Ungaria după ce s-a oprit la o benzinărie în drumul spre casă. Constantin Pomană se întorcea în țară din Franța, unde lucra, și a fost ultima dată văzut pe 11 februarie 2024.

Familia disperată a dispărutului a solicitat ajutorul autorităților române în găsirea lui și se teme pentru siguranța sa. Potrivit informațiilor, românul a fost observat într-o benzinărie din Ungaria înainte de dispariție.

Constanin Pomană a părăsit înțara în căutarea unor oportunități mai bune de muncă în străinătate, în speranța de a-și sprijini financiar familia. El s-a întors în România cu un autocar, iar pe 11 februarie a făcut o oprire la o benzinărie în apropiere de autostrada M0 din Budapesta.

Din păcate, bărbatul nu s-a mai întors în autocar și de atunci nu a mai fost văzut sau auzit de nimeni. Autoritățile din România și Ungaria sunt implicate în investigarea acestui caz de dispariție și fac apel la public pentru orice informație care ar putea ajuta la găsirea dispărutului.

Potrivit Poliției Române, Constantin Pomană a plecat într-o direcție necunoscută și semnalmentele sale au fost distribuite în speranța că vor aduce indicii despre locul în care s-ar putea afla. Bărbatul are o înălțime de 1,70 metri, cântărește aproximativ 80 de kilograme, are pielea albă și păr șaten, drept și scurt. De asemenea, are ochi căprui de dimensiuni medii, fața ovală și fruntea mare și verticală.

Polițiștii fac un apel către cei care dețin informații esențiale în legătură cu dispariția lui Constantin Pomană să le comunice autorităților și să sune la numărul de urgență 112. Clanurile Geanina. Din fotografiile oficiale ale bărbatului anterior dispariției putem observa că acesta arată normal și nu prezintă semne evidente de probleme sau risc de sănătate. Familia este în stare de șoc și îngrijorată, cerând sprijinul publicului în găsirea lui.

Un alt român dispărut în Marea Britanie: Mihai Florin Alin

Disparițiile românilor în străinătate nu se limitează doar la Ungaria. Recent, un alt român, Mihai Florin Alin, în vârstă de 30 de ani, a fost dat dispărut în Marea Britanie. Tânărul din Ploiești a plecat din România în luna mai a anului 2022, iar din septembrie familia nu a mai avut nicio veste despre el.

Poliția din Marea Britanie a publicat semnalmente și informații despre tânăr pe site-ul său oficial, în speranța că acestea vor ajuta la găsirea lui. Mihai Florin Alin are o înălțime de aproximativ 1,80 metri, cântărește în jur de 75 de kilograme și are o constituție atletică. Părul său este negru și tuns scurt, ochii sunt de culoare neagră, iar tânărul poartă mustață și barbă întreținute scurt.

Autoritățile din România și Marea Britanie lucrează împreună în demersurile de găsire a dispărutului și fac apel la publicul larg pentru orice informație care ar putea ajuta în acest caz. Disparițiile românilor în străinătate ridică îngrijorări cu privire la siguranța cetățenilor noștri și necesită eforturi intense în investigarea fiecărui caz în parte.

Familia și prietenii celor doi români dispăruți trăiesc cu anxietate și neliniște în așteptarea veștilor despre soarta lor. Speră că autoritățile vor reuși să-i găsească cât mai curând și să le aducă înapoi acasă. Între timp, publicul este rugat să rămână vigilent și să raporteze orice informație relevantă despre aceste cazuri.

Familiile acestor doi bărbați dispăruți așteaptă cu nerăbdare orice informație despre ei și apreciază orice sprijin din partea publicului. Dacă aveți cunoștințe sau vă amintiți de ceva care ar putea contribui la identificarea acestor persoane, vă rugăm să contactați autoritățile competente. Cei dragi îi așteaptă cu inima îndurerată.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments