Sunday, February 25, 2024
Google search engine
HomeSportDisensiuni între Dinu Maxer și fostul lui socru: Cei doi au parte...

Disensiuni între Dinu Maxer și fostul lui socru: Cei doi au parte de neînțelegeri la început de an

Disensiuni între Dinu Maxer și fostul lui socru: Cei doi au parte de neînțelegeri la început de an

Relația dintre Dinu Maxer și fostul său socru, Romeo, a luat o întorsătură neașteptată în acest început de an. Totul a pornit de la o declarație surprinzătoare făcută de tatăl fostei soții a artistului, Deea Maxer, pe rețelele de socializare. Această declarație a creat un adevărat scandal în mediul online, iar Dinu Maxer a fost pus într-o situație extrem de dificilă.

Mesajul lui Dinu Maxer pentru fostul socru

După ce a fost atacat de către fostul socru pe rețelele de socializare, Dinu Maxer a decis să răspundă cu eleganță și maturitate. Artistul este șocat de comportamentul fostului socru, având în vedere că aceștia au avut o relație bună până acum. Dinu Maxer nu înțelege de ce tatăl fostei sale soții a simțit nevoia să-l jignească și să-l catalogheze drept “fițos”.

Artistul remarcă faptul că aceste insulte au fost adresate prin intermediul unui comentariu care, de fapt, nu se adresa lui direct, ci altei persoane. Dinu Maxer a fost surprins de atac și a luat în considerare să nu răspundă, pentru a nu amplifica acest scandal. El a aflat despre declarațiile fostului socru din presă, fără să le fi citit direct pe rețelele de socializare.

“Pentru mine a fost un șoc, am fost sunat, nu citisem în presă și nici n-am știut ce să zic. Am stat să mă gândesc și să mă sfătuiesc cu apropiații dacă are rost să apar și să spun ceva, pentru că a trecut suficient timp și fiecare este angrenat într-o altă relație. Sâmbătă dimineața am fost, am lăsat copiii, noi avem înțelegerile noastre în trei, eu, Deea și ei, iar eu credeam că am o relație foarte bună cu ei, pentru mine d-aia spun că a fost un mare șoc. Probabil n-aș fi apărut să comentez dacă nu exploda în halul în care a explodat în presă. Puțin deplasat cuvântul acesta de mine (‘Dl. fitze Maxer’), chiar nu sunt fițos. Am avut atâtea exemple în viață când mă cunoșteau persoane străine și-mi spuneau că sunt total diferit de cum apar la televizor. Am dat noroc cu el sâmbătă, i-am spus la mulți ani, mi-a spus în câteva cuvinte de o cunoștință de-a mea din Petrila, a crezut că eu complotez în situația asta, în primul rând eu nu citesc comentariile, am renunțat de foarte mult timp. Cei care fac acest lucru probabil se atacă, pentru că sunt păreri pro și contra, nici la mine nu sunt toate comentariile pozitive. De la a ataca pe cineva, la a mă ataca pe mine, mi s-a părut o distanță destul de mare”, a declarat Dinu Maxer în cadrul emisiunii Xtra Night Show, transmisă la postul de televiziune Antena 1.

Cum a fost atacat Dinu Maxer de fostul socru

Fostul socru al lui Dinu Maxer, Romeo, l-a atacat pe artist printr-un comentariu acid postat pe rețelele de socializare. Totul a pornit de la reproșurile unei femei față de Deea Maxer, referitoare la faptul că aceasta și-a păstrat numele de “Maxer” după divorțul de Dinu Maxer.

Romeo, tatăl Deei Maxer, a folosit cuvinte dure la adresa femeii și a menționat că fiica sa a scăpat de un “chin” odată cu divorțul de Dinu Maxer. El l-a catalogat pe artist drept “Dl fitze Maxer”, exprimându-și astfel nemulțumirea față de comportamentul acestuia în trecut.

“Tot pentru cultura ta generală află că este în continuare Maxer. Asta ca să dormi liniștită și să te ocupi puțin de gramatica ta, aia <>. În plus, manierată și educată a fost întotdeauna, pentru că așa am educat-o (observi unde se pune cratima!). Și mai află, stimată doamnă, că încă nu este singură pe lume doamna Maxer, chiar dacă a scăpat de chinul vieții ei și al nostru (Dl. fitze Maxer). Stai pe banca ta, că-ți dăm noi semnal când să ieși la tablă”, a scris Romeo în comentariul său.

Tensiunile dintre Dinu Maxer și fostul socru continua

Tensiunile dintre Dinu Maxer și fostul lui socru se pare că nu se vor termina aici. Aceste neînțelegeri și atacuri verbale au adus o nouă perspectivă asupra relației dintre cei doi. Disensiunile au fost făcute publice și au stârnit foarte multe controverse în mediul online. Publicul este împărțit în două tabere: unii susținându-l pe Dinu Maxer, iar alții susținându-l pe fostul socru.

Este de așteptat ca această situație să continue să fie prezentă în presă și să atragă interesul publicului pentru o perioadă mai îndelungată. Cu siguranță, vor avea loc noi dezvăluiri și vor fi făcute noi declarații care să alimenteze acest scandal dintre Dinu Maxer și fostul socru.

TAGS:

disensiuni, relatie socru-fiu, Dinu Maxer, familie celebra, controverse online, tensiuni familiale

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments