Friday, June 21, 2024
HomeSportDinamo s-a reunit și deja și-a stabilit obiectivul pentru sezonul viitor: „Vrem...

Dinamo s-a reunit și deja și-a stabilit obiectivul pentru sezonul viitor: „Vrem în play-off!“

SuperLiga de abia s-a încheiat, ultimul meci al sezonului fiind în urmă cu doar două săptămâni, dar echipele se reunesc. Majoritatea cluburilor din primul eșalon deja au reluat pregătirea pentru noul an competițional.

Dinamo, speranțe mari pentru viitor

Sub comanda lui Zeljko Kopic, care a fost confirmat ca antrenor principal pentru sezonul viitor, „câinii“ s-au reunit. Dinamoviștii au făcut vizita medicală la o clinică din Chiajna, dar într-un număr mic.

Doar zece jucători s-au prezentat la reunirea programată de „câini“, printre care doar un jucător străin, Eddy Gnahore. Alături de el, Ahmed Bani, Antonio Bordusanu, Costin Amzar, Denis Oncescu, frații Irimia, Andrei Florescu și Deniz Giafer.

Dennis Politic, vedeta zilei

Printre aceștia s-a numărat și vedeta echipei, Dennis Politic, care a oferit și o serie de declarații spartane. Starul „câinilor“ a spus că obiectivul principal este play-off-ul în sezonul următor, deși nu au apărut noutăți.

„Scurtă vacanța, dar benenfică. Cred că după un sezon destul de dificil din punct de vedere fizic și mental chiar aveam nevoie. Mă bucur că, deși a fost scurtă, am reușit să plec și să mă relaxez un pic.

Da, sunt aici, deci continui. Bineînțeles, sperăm ca sezonul acesta să fie mai bun decât cel trecut și de astăzi începem din nou munca. Abia am ajuns, deocamdată nu am văzut fețe noi. Abia aștept să mă reîntâlnesc cu colegii și să văd ceva băieți noi aici.

Îmi propun să am un sezon mai bun decât precedentul, să terminăm mai sus, să nu se mai pună problema să ne batem la retrogradare și eu personal să am mai multe reușite și să rămân sănătos. Cu ajutorul lui Dumnezeu să prindem play-off-ul, de ce nu?”, a declarat Dennis Politic, conform GSP.

Ahmed Bani, încrezător

Normal că sunt mai optimist, nu-i normal? E un nou început, trebuie să fim mai optimiști. Deocamdată mi-am văzut prietenii, doi colegi și atât. Cam scurtă vacanța, dar asta e, nu avem ce să facem.

Nici noi nu cred că mai suportăm încă un baraj, nu ne dorim, dar sper și cred că anul acesta o să fie mult mai bine. Deocamdată nu ne-am setat obiectivele, dar sperăm că vom fi mai sus. Ca în fiecare an, va fi un sezon dificil.

Deocamdată nu știu dacă s-a demolat (n.r. – stadionul Dinamo), nu prea cred, noi sperăm să se facă pentru că ar fi foarte frumos, dar nu e după noi. Dăm petrecere când avem stadion nou.

Bineînțeles că ne-am dori play-off, campionat, ne dorim să fim cât mai sus, cu cât țintești mai sus, cu atât ajungi mai sus”, a precizat și Bani, conform sursei citate anterior.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General