Tuesday, April 16, 2024
HomeSportDinamo obţine o victorie surpriză în faţa Farului Constanţa în Liga 1

Dinamo obţine o victorie surpriză în faţa Farului Constanţa în Liga 1

Dinamo obţine o victorie surpriză în faţa Farului Constanţa în Liga 1

Echipa de fotbal Dinamo Bucureşti a reuşit să obţină o victorie surpriză în meciul disputat pe terenul Farului Constanţa, scor 2-0. Acest rezultat este un important boost moral pentru “câini”, oferindu-le încredere că pot urca în clasament în următoarele etape și să se îndepărteze de subsolul clasamentului.

Andrei Nicolescu împărtăşeşte bucuria victoriei cu fanii lui Dinamo

Antrenorul Andrei Nicolescu a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre cum a trăit victoria echipei sale împotriva Farului Constanţa și despre atmosfera din vestiarul “câinilor”.

“Sincer să vă spun, m-am dus pentru a vedea o îmbunătăţire a jocului. Era foarte important ca noi să creştem în joc. Cred că am făcut un meci foarte bun şi per ansamblu, am văzut o echipă. Toată lumea a fost acolo cu sufletul. Cea mai mare bucurie a fost că i-am văzut recăpătându-şi încrederea în ei. Cred că ăsta e cel mai mare câştig, încep să creadă în calităţile şi capacităţile lor.”

Echipa îşi recâştigă încrederea şi înţelegerea în teren

Andrei Nicolescu a subliniat importanța încrederii câştigate de echipă în urma acestei victorii: “Avem această energie suplimentară dată de încredere. Punctele sunt importante, dar încrederea câştigată ieri e şi mai importantă. Cea mai mare bucurie este că i-am văzut ieri crezând cu adevărat în ceea ce pot. Evident, am sperat la victorie. Credeţi-mă, când am analizat aceste patru meciuri, am crezut mereu în victorie. Vă spun sincer, ne gândeam la victorie. Ne-am bazat pe organizarea de joc, pe metodele lui Mister… Nu ştiu dacă aţi remarcat, Budescu a avut doar două sau trei mingi pe care le-a putut juca liber. Este o organizare extraordinară şi o dăruire foarte bună. Asta o facem de fiecare dată. Important este să avem acest spirit de sacrificiu şi dăruirea, cred că le-am câştigat aseară.”

Echipa de fotbal Dinamo Bucureşti nu se lasă înfrântă

Nicolescu continuă să ţină echipa motivată în ciuda rezultatelor mai puţin favorabile: “Abdallah are o altă atitudine. Noi am încercat să avem o relaţie mai personală cu el, să îl înţelegem, să îi dăm încredere. Se vedea că ştie fotbal, dar implicarea lui era la nişte limite pe care le trasa singur. Ne-am bucurat. Mister le-a mulţumit şi le-a spus că doar aşa trebuie să ne prezentăm. După aceea, fiecare şi-a revenit şi trebuie să ne concentrăm. Au fost câteva minute de bucurie. A fost o descătuşare care viza această serie de nereuşite, nu neapărat pentru victorie. Suntem departe şi doar noi suntem în stare să ne menţinem această formă şi să creştem. Nu am abandonat niciodată această luptă când toată lumea ne cântă prohodul. Suntem la un început, se întâmplă lucruri pe care le vedeam posibile. Încă avem foarte mult de muncă”, a spus Andrei Nicolescu la FANATIK SUPERLIGA.

Articol realizat de:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments