Friday, June 21, 2024
HomeSportDinamo câștigă meciul împotriva Farului Constanța și se îndreaptă spre salvarea de...

Dinamo câștigă meciul împotriva Farului Constanța și se îndreaptă spre salvarea de la retrogradare

Dinamo câștigă meciul împotriva Farului Constanța și se îndreaptă spre salvarea de la retrogradare

Echipa Dinamo a obținut o victorie importantă cu scorul de 2-0 în meciul disputat pe terenul echipei Farul Constanța, o performanță care reînvie speranțele de a evita retrogradarea. Jocul jucat de trupa lui Kopic a fost cel mai bun al sezonului actual, demonstrând o determinare și un angajament deosebite.

Florentin Petre dezvăluie “top 3” jucători ai lui Dinamo în prezent

Florentin Petre, fostul căpitan al echipei Dinamo, a fost impresionat de evoluția “câinilor” în partida de la Ovidiu și, într-un interviu acordat în direct la FANATIK SUPERLIGA, a alcătuit o listă a celor mai buni jucători pe care antrenorul Kopic îi are în prezent la dispoziție:

  • Velkovski – mijlocașul a arătat o formă excelentă în acest meci, demonstrându-și importanța în echipă
  • Milanov – fundașul bulgar a evidențiat și el potențialul său, deși se află încă în procesul de adaptare la echipă
  • Bordușanu – portarul a avut o prestație remarcabilă în meciul de aseară, contribuind semnificativ la victoria echipei

“Sistemul de joc implementat de Kopic îl avantajează foarte mult pe Bordușanu”

Florentin Petre a dorit să felicite întreaga echipă, lăsând la o parte individualitățile care au marcat goluri în meci. Printre jucătorii menționați se află Dennis Politic, Velkovski, Bordușanu și chiar Homawoo și Patriche, care, la vârsta de 38-39 de ani, demonstrează încă o formă fizică excelentă.

Petre a subliniat faptul că sistemul de joc implementat de Kopic îl avantajează foarte mult pe portarul Bordușanu. În plus, intrarea lui Amzăr în repriza a doua a adus un plus echipei, tânărul jucător având potențialul de a fi valorificat de Dinamo. Florentin Petre a menționat că este extrem de dificil pentru jucătorii tineri să mențină un ritm ridicat de competiție.

“Dacă Dinamo va juca în continuare la fel de bine ca aseară, îmi doresc din toată inima să se salveze de la retrogradare. Această echipă, cu care am avut onoarea să joc, merită să meargă mai departe, cu condiția ca jucătorii să înțeleagă cu adevărat ce înseamnă să fii parte din Dinamo și să adopte aceeași mentalitate”, a declarat Florentin Petre în cadrul FANATIK SUPERLIGA.

După această victorie, Dinamo a egalat scorul cu FC Botoșani în clasament, ambele echipe aflându-se la 8 puncte de primul loc de baraj, ocupat momentan de echipa Poli Iași. Următorul meci al celor de la Dinamo va avea loc pe teren propriu, împotriva echipei Oțelul Galați, sâmbătă, de la ora 20:00.

TAGS: Farul Constanța, Dinamo, retrogradare, Florentin Petre, Kopic, evoluție, FANATIK SUPERLIGA, jucători, clasament, Bordușanu, Amzăr.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General