Sunday, June 23, 2024
HomeSportDinamo câștigă cu 2-0 meciul împotriva Farului Constanța - Șansă ușoară pentru...

Dinamo câștigă cu 2-0 meciul împotriva Farului Constanța – Șansă ușoară pentru echipa lui Hagi

Dinamo câștigă cu 2-0 meciul împotriva Farului Constanța – Șansă ușoară pentru echipa lui Hagi

Dinamo a obținut o victorie importantă în meciul disputat pe terenul Farului Constanța. “Câinii” speră să se salveze de la retrogradare, iar acest succes le oferă o injecție de entuziasm înaintea ultimelor partide din sezonul regulat.

Florentin Petre, încântat de atitudinea echipei Dinamo

Fostul căpitan al echipei “câinilor”, Florentin Petre, a simțit bucurie la meciul lui Dinamo după o perioadă lungă de timp. El l-a lăudat pe antrenorul Zeljko Kopic și a remarcat calitatea noilor achiziții ale echipei. La FANATIK SUPERLIGA, Petre s-a declarat impresionat de prestația jucătorilor și a declarat:

  • “Sunt plăcut surprins de ceea ce am văzut aseară. Calitatea fotbaliștilor face diferența și, atâta timp cât faci transferuri de jucători de calitate, se face diferența.”
  • “Dinamo a dominat meciul în toate punctele de vedere, inclusiv la posesie și progresie. M-a impresionat că 4-5 jucători veneau în atac și au profitat de vulnerabilitatea adversarului.”
  • “În primul rând, mi-a plăcut atitudinea, agresivitatea și disciplina de pe tot parcursul jocului. Apreciem și modul în care antrenorul se comportă înainte și după meciuri. Este evident că s-a documentat foarte bine.”

Zeljko Kopic, un antrenor cu experiență și mentalitate câștigătoare

Florentin Petre a subliniat faptul că antrenorul Zeljko Kopic vine dintr-o zonă a Europei unde fotbalul este jucat cu disciplină și agresivitate și a participat chiar la o finală de Cupa Mondială, fiind croat. Petre consideră că un astfel de antrenor este necesar la un club cu pretenții precum Dinamo și că trebuie să i se ofere libertatea de a-și face treaba în acest fel. De asemenea, fostul fotbalist a menționat că Dinamo poate scăpa de retrogradare dacă obține victorii în următoarele meciuri, având în vedere că echipa are acum la dispoziție jucători de calitate, diferit față de situația anterioară.

Dinamo poate învinge Oțelul dacă menține atitudinea

Petre a punctat faptul că Dinamo a suferit o serie de înfrângeri nejustificate în primele meciuri, dar acum a găsit imboldul necesar și trebuie să continue pe această cale. Florentin Petre consideră că echipa Dinamo poate învinge Oțelul fără probleme dacă menține aceeași atitudine și determinare. El a remarcat că și Oțelul are punctele slabe și oscilații de formă, dar Dinamo are un nivel bun de pregătire fizică, chiar dacă nu este la nivelul Oțelului, având în vedere transferurile recente. Petre a concluzionat că omogenitatea jucătorilor contează foarte mult în obținerea succesului.

Trecutul zguduie pe Fanatik, ultimele de modernitate se întorc către trecut. Astfel, FANATIK SUPERLIGA continuă să iasă în evidență. Cu vechea relație, costurile tehnice iau în primire capacitatea de a fi în fața ta. Mai ales că retragem cel mai vechi parteneriat, Suntem al tău!

Source: Fanatik

TAGS: Dinamo, Farul, retrogradare, Florentin Petre, Zeljko Kopic, Victorie Dinamo, Salvare retrogradare, Fanatik Superliga, Cupa Mondială, Oțelul

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General