Wednesday, April 17, 2024
HomeSportDinamo București, În Căutarea Salvării: Planuri Îndrăznețe Pentru Sezonul Viitor

Dinamo București, În Căutarea Salvării: Planuri Îndrăznețe Pentru Sezonul Viitor

Dinamo București, În Căutarea Salvării: Planuri Îndrăznețe Pentru Sezonul Viitor

Recent, echipa lui Zeljko Kopic de la Dinamo București a obținut două victorii consecutive în campionatul de fotbal din România, avându-i ca adversari pe Farul și Oțelul Galați. Aceste rezultate au reînviat speranțele fanilor că echipa își va salva miraculos locul în SuperLiga și va evita retrogradarea.

Obiective Îndrăznețe Pentru Sezonul Viitor

Deși este un drum lung până la finalul sezonului, oficialii de la Dinamo sunt hotărâți să păstreze echipa în prima ligă și deja și-au fixat obiective ambițioase pentru viitorul sezon. Administratorul special al clubului, Andrei Nicolescu, își dorește ca Dinamo să se apropie cât mai mult de primele locuri care să asigure evitarea retrogradării și a anunțat că, în stagiunea viitoare, echipa va urmări cu ambiție accederea în play-off.

“Suntem înconjurat de profesioniști în cadrul clubului. Kopic a fost alegerea noastră, iar cooperarea cu el este una extrem de pozitivă. Este un profesionist desăvârșit și este bine conectat la nivel european. În momentul în care l-am abordat, era puțin familiarizat cu Dinamo, dar a fost impresionat imediat. A doua zi, el cunoștea deja în detaliu totul despre club.”

Era conștient de situația echipei la momentul respectiv și de parcursul acesteia. Chiar dacă am fost puțin ridiculizați, asum acest lucru. Obiectivul pe termen lung este să construim o echipă competitivă pentru a ne lupta în play-off”, a declarat Nicolescu în cadrul emisiunii Fotbal Club de pe DigiSport.

Planul de Salvare al Dinamoviștilor

Când a fost întrebat dacă antrenorul Zeljko Kopic va rămâne la Dinamo chiar și în caz de retrogradare, conducerea clubului a subliniat că nici nu se gândește la o astfel de posibilitate.

“Vom face tot ce este posibil pentru a păstra actualul antrenor. Excludem pur și simplu retrogradarea ca scenariu. Aceasta ar fi o abordare plină de frică. Am declarat clar că nu renunțăm, nici Kopic, nici suporterii. Eu cred că avem șanse să facem o a doua jumătate de sezon foarte bună și să evităm orice surpriză neplăcută. Obiectivul nostru este să fim la 8 puncte de locul 1 în play-out, după înjumătățire”, a adăugat Nicolescu.

Echipa Dinamo își desfășoară meciurile de pe teren propriu pe stadionul ”Arcul de Triumf”. Cu toate acestea, surse de la FANATIK au dezvăluit că clubul este aproape de a ajunge la un acord pentru un stadion de rezervă. Se pare că ”câinii” au în vedere să semneze un contract cu Primăria Târgoviște pentru a putea juca pe arena ”Eugen Popescu”.

TAGS: Zeljko Kopic, Dinamo, retrogradare

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments