Wednesday, April 17, 2024
HomeSportDinamo aduce un atacant din naționala Kosovo pentru a-și îmbunătăți lotul

Dinamo aduce un atacant din naționala Kosovo pentru a-și îmbunătăți lotul

Dinamo aduce un atacant din naționala Kosovo pentru a-și îmbunătăți lotul

Echipa de fotbal Dinamo București continuă să-și întărească lotul în vederea sezonului competițional viitor. După ce rivalii lor de la Rapid au adus un cuplu de atacanți ex-iugoslavi, Dinamo a decis să transfere și ei un jucător din această zonă. Astfel, informațiile obținute de la sursele noastre au dezvăluit că “câinii” au bătut palma cu fotbalistul kosovar Astrit Selmani.

Astrit Selmani, în vârstă de 26 de ani, s-a desprins de clubul israelian Hapoel Beer Sheva în luna ianuarie și a fost liber de contract. În vara anului 2023, acesta a fost împrumutat la echipa IFK Goteborg, unde a reușit să își marcheze prezența într-un meci, prin transformarea unui gol.

Astrit Selmani, sfătuit de colegii săi de la Rapid înainte de a semna cu Dinamo

Potrivit informațiilor noastre, Astrit Selmani a cerut sfaturi de la colegii săi kosovari de la Rapid înainte de a lua decizia de a semna cu Dinamo. El și-a arătat preocuparea cu privire la situația financiară a clubului și plata salariilor. Cu toate acestea, fotbalistul a primit asigurări bune despre viața din București și condițiile de joc în SuperLigă.

Este important de menționat că Astrit Selmani s-a născut în Suedia și și-a petrecut o parte semnificativă a carierei profesionale acolo. În vara anului 2022, el a fost transferat de Hapoel Beer Sheva de la echipa Hammarby pentru suma de 1 milion de euro.

Jucătorul a debutat în naționala statului Kosovo și a bifat deja cinci selecții

Astrit Selmani a avut onoarea de a debuta în naționala statului Kosovo în anul 2021. De atunci, el a acumulat cinci selecții pentru echipa națională și a reușit să înscrie un gol. Ultimul meci pe care l-a disputat pentru națională a avut loc în anul 2022.

Transferul lui Astrit Selmani la Dinamo reprezintă a șaptea achiziție pe care echipa o realizează în această perioadă de iarnă. Sub comanda antrenorului Zeljko Kopic, au mai fost aduși jucătorii Darko Velkovski, Georgi Milanov, Damagoj Pavicic, Eddy Gnahore, Dorian Răilean și Petru Neagu.

Alți fotbaliști ex-iugoslavi activează în SuperLigă

În ultima perioadă, SuperLiga românească a devenit foarte atrăgătoare pentru jucătorii proveniți din ex-Iugoslavia. Un număr tot mai mare de echipe își îndreaptă atenția spre fotbaliști din Kosovo, Serbia și alte țări din regiune. Printre aceștia, se numără și Albin Rrahmani, Ermal Krasniqi și Florent Hasani de la echipa Rapid, precum și Rion Zejnullahu de la CFR Cluj și Albin Berisha de la Petrolul.

Totodată, Astrit Selmani reprezintă un înnoitor pentru Dinamo în vederea sezonului viitor. Cu o experiență internațională și capacitatea de a îmbunătăți atacul echipei, el este un jucător la înălțimea așteptărilor. Se așteaptă ca transferul să se finalizeze în curând și ca fotbalistul să se integreze în noul său club.

TAGS: Rapid, FCSB, Dinamo, SuperLiga, Kosovo, Rrahmani, Burmaz, Serbia, Iugoslavie, Goteborg, Hapoel Beer Sheva, Israel, Suedia, Hammarby, Eddy Gnahore, Damagoj Pavicic, Dorian Răilean, Petru Neagu, Serbia, Dinamo, Zeljko Kopic, Rapid, CFR Cluj, Petrolul

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments