Saturday, May 18, 2024
HomeSportDiana Șoșoacă, Candidată la Primăria Capitalei După Contestarea Deciziei BEC

Diana Șoșoacă, Candidată la Primăria Capitalei După Contestarea Deciziei BEC

Diana Șoșoacă, Candidată la Primăria Capitalei După Contestarea Deciziei BEC

Într-o veste surprinzătoare, Diana Șoșoacă a reușit să își depună candidatura pentru funcția de primar al Municipiului București după ce dosarul ei a fost respins inițial de Biroul Electoral al Municipiului București pentru lipsa semnăturilor necesare. Cu toate acestea, situația s-a schimbat radical în ultima zi de depunere a candidaturilor.

Decizia de Admitere a Candidaturii de către BEC

Astfel, marți, 30 aprilie, Diana Șoșoacă a depus încă 2.000 de semnături, contestând astfel decizia inițială a Biroului Electoral. Prin urmare, senatoarea va intra în cursa pentru Primăria Capitalei, conform informațiilor furnizate de știripesurse.ro. Hotărârea privind admiterea candidaturii sale a fost afișată marți seara, marcând un moment crucial în campania electorală.

Ora 22.00 a fost momentul alegerii doamnei Ioanovici Șoșoacă Diana pentru funcția de Primar General al Municipiului București. Candidatura acesteia a fost propusă de SOS, fiind publicată atât pe panoul de afișaj al Biroului Electoral de Circumscripție Nr. 42 al Municipiului București, cât și online pe pagina oficială https://b.prefectura.mai.gov.ro/ conform declarației BEC.

Reacția imediată a Dianei Șoșoacă a fost una plină de determinare. Aceasta a transmis un mesaj pe rețeaua de socializare Facebook, promițând că, în cazul în care va fi aleasă primar, va face „curățenie în București”.

Mesajul Fiertei Senatoare

„Răsturnare de situație. Mi s-a admis candidatura la Primăria Municipiului București. Să facem curățenie în Capitală! Afară cu șobolanii!”, a fost mesajul incendiar transmis de candidatul din partea SOS România pentru funcția de primar al Capitalei, exprimându-și astfel hotărârea de a schimba lucrurile în oraș.

Într-un context anterior, Diana Șoșoacă a criticat decizia Biroului Electoral afirmând că dosarul ei nu era incomplet, ci mai degrabă susținea că nu intenționa să candideze. Aceasta a declarat că obiectivul său era să creeze o situație incertă pentru ceilalți candidați, mai ales pentru premierul Marcel Ciolacu, pentru a le strica planurile.

Motivul pentru schimbarea de atitudine a fost starea de nemulțumire a Dianei Șoșoacă față de „mârșăvia din București”, precum și acuzațiile aduse lui Nicușor Dan privind administrarea orașului în defavoarea locuitorilor săi.

„Mi-am depus candidatura când am văzut mârșăvia din București și cum vor să fure cu același Nicușor Dan care își bate joc de bucureșteni. Tuturor le convine să iasă Nicușor Dan pentru că semnează ca primarul”, a adăugat Diana Șoșoacă, subliniind motivul vehement al deciziei sale de a intra în cursa electorală.

Concluzie

În urma acestei răsturnări de situație, Diana Șoșoacă a devenit oficial candidat la funcția de primar general al Capitalei, cu promisiunea de a aduce schimbări semnificative în gestionarea orașului. Cinciieri în cadrul luptei electorale va demonstra capacitatea sa de a conduce și de a transforma Bucureștiul conform viziunii sale politice.

TAGS:

Primăria Capitalei, Diana Șoșoacă, BEC, alegeri, București
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments