Monday, June 24, 2024
HomeSportDezvăluiri șocante: Fostul jucător la Ajax, Quincy Promes, condamnat la închisoare pentru...

Dezvăluiri șocante: Fostul jucător la Ajax, Quincy Promes, condamnat la închisoare pentru trafic de droguri și scandaluri violente

Dezvăluiri șocante: Fostul jucător la Ajax, Quincy Promes, condamnat la închisoare pentru trafic de droguri și scandaluri violente

  • Cel mai nou scandal din lumea fotbalului implicate un fost jucător la Ajax Amsterdam, Quincy Promes.
  • Acesta a fost închis la șase ani de închisoare pentru traficul a 1.363 de kilograme de cocaină.
  • Anchetatorii au descoperit că Promes a avut un rol important în contrabanda de droguri, servind ca ghid și facilitator pentru operațiunea ilegală.
  • Acuzațiile împotriva fotbalistului provin de la un transport masiv de cocaină care a fost interceptat în portul din Anvers, Belgia.

Drogurile, în valoare de aproximativ 75 de milioane de euro, erau ascunse într-un transport de sare de mare provenit din Brazilia.

Deși Quincy Promes se află la momentul actual în Rusia, reprezentanții instanței au confirmat că nu există posibilitatea de extrădare în acest caz.

O altă dezvăluire șocantă legată de Quincy Promes implică un incident violent în care acesta și-a înjunghiat un văr.

  • În martie 2020, la o petrecere, Promes a avut o altercație cu vărul său în urma căreia a folosit un cuțit pentru a-l ataca.
  • Inițial, fotbalistul a fost acuzat de tentativă de omor, dar instanța a renunțat la aceste acuzații.
  • Cu toate acestea, incidentul violent a avut repercusiuni asupra carierei lui Quincy Promes, acesta nefiind convocat în echipa națională a Olandei de atunci.

Momentul în care alte persoane prezente la petrecere au intervenit și au reușit să oprească violența a fost, potrivit jurnaliștilor, cel care a prevenit o tragedie.

Quincy Promes a susținut că actul violent a fost un act de autoapărare, afirmând că vărul său încerca să-l jefuiască.

Aceste dezvăluiri au lăsat în urmă un șoc în lumea fotbalului, iar cariera lui Quincy Promes pare să fie compromisă de aceste evenimente.

TAGS: Quincy Promes, Ajax Amsterdam, trafic de droguri, contrabanda de droguri, Quincy Promes închisoare, Quincy Promes scandal violent
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General