Thursday, May 23, 2024
HomeSportDezvăluirea lui Dumitru Dragomir despre Viitorul Primăriei Capitalei: Cine Are Șanse Reale?

Dezvăluirea lui Dumitru Dragomir despre Viitorul Primăriei Capitalei: Cine Are Șanse Reale?

Dezvăluirea lui Dumitru Dragomir despre Viitorul Primăriei Capitalei: Cine Are Șanse Reale?

In urma deciziei Gabrielei Firea de a intra în competiția pentru Primăria Capitalei, electoratul de stânga se regăsește acum împărțit între fostul primar și actualul candidat PUSL, Cristian Popescu Piedone, fost edil al sectoarelor 4 și 5.

“Jocul este pentru Nicușor”

Cursa electorală a suferit o transformare semnificativă, iar acest lucru a fost comentat de Dumitru Dragomir în emisiunea “Max Profețiile lui Mitică“, difuzată de Fanatik. Potrivit lui Dragomir, “Amândoi sunt vulnerabili acum. Dacă unul dintre ei nu cedează, amândoi vor pierde, iar Nicușor va câștiga“, a declarat Dragomir în discuția cu Horia Ivanovici.

&#8220>De la bun început, am simțit că există un joc necinstit împotriva Gabrielei Firea, că unii dintre colegii săi de partid doresc să o elimine. Ulterior, atunci când am observat că nici Piedone nu beneficiază de susținerea partidelor, am început să-mi pun întrebări. Ah, se dă semnal de la Iohannis pentru ca Nicușor să iasă în evidență“, a comentat cel supranumit “Oracolul de la Bălcești”.

Conform ultimului sondaj Avangarde, Nicușor Dan se situează pe primul loc în preferințele electoratului bucureștean, cu un procent de 31%, în timp ce Gabriela Firea a intrat direct pe locul doi, cu un procent de 24%, depășindu-l cu patru procente pe Cristian Popescu Piedone.

Cu toate acestea, Dumitru Dragomir pare să nu fie impresionat de cifrele prezentate. “Nu am încredere în sondaje, dar cred că Nicușor are câștig de cauză. În România, deocamdată, domnește Iohannis. Ciolacu și Ciucă îi tremură de frică.

Dacă Piedone și Firea s-ar înțelege, ceilalți ar fi nevoiți să cedeze. Să decidă ‘eu voi fi primar, tu vei fi city-manager’.

Dacă ar coopera în acest mod, ar conduce orașul pentru următorii patru ani și ar putea face schimbări semnificative în București. Dacă nu, Nicușor va ieși învingător, jucându-se astfel de gleznă”., a preconizat Dragomir la emisiunea “Max Profețiile lui Mitică“.

Gabriela Firea și-a anunțat candidatura pentru Primăria Capitalei abia săptămâna trecută, după retragerea sprijinului oferit de PSD și PNL medicului Cătălin Cârstoiu.

De la anunțul candidaturii, s-au desfășurat două sondaje. În primul dintre ele, realizat săptămâna trecută, Nicușor Dan ocupa prima poziție cu 38%, urmat de Cristian Popescu Piedone cu 28% și Gabriela Firea cu 23%. În cel de-al doilea sondaj, se observă o scădere a lui Nicușor Dan și o creștere a Gabrielei Firea, care ar putea să-l depășească pe Cristian Popescu Piedone.

PROFETIA SOC pentru ALEGERILE la Primarie

TAGS:

Gabriela Firea Nicușor Dan Cristian Popescu Piedone
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments