Saturday, May 18, 2024
HomeSportDezamăgirea la Rapid după înfrângerea cu Universitatea Craiova

Dezamăgirea la Rapid după înfrângerea cu Universitatea Craiova

Dezamăgirea la Rapid după înfrângerea cu Universitatea Craiova

În urma fluierului de final al arbitrului Ovidiu Hațegan, atmosfera de tristețe și dezamăgire s-a instalat la echipa Rapid. Partida împotriva Universității Craiova s-a încheiat cu scorul de 1-2, iar acest rezultat a avut consecințe serioase asupra speranțelor echipei în ceea ce privește accesul la cupele europene.

Reacția remarcabilă a lui Cristi Săpunaru la finalul meciului

La finalul jocului, după ce jucătorii Rapidului s-au întins pe gazon, căpitanul Cristi Săpunaru a avut o reacție neașteptată la gestul lui Bogdan Lobonț. Acesta a refuzat ajutorul oferit de antrenorul echipei, preferând să se ridice singur, semn al unei tensiuni existente în vestiarul giuleștean.

Cristi Săpunar a avut un gest surprinzător la adresa lui Bogdan Lobonț, la finalul meciului Rapid - U Craiova 1-2. Foto: captură Orange Sport TV.
Cristi Săpunaru a avut un gest surprinzător la adresa lui Bogdan Lobonț, la finalul meciului Rapid – U Craiova 1-2. Foto: captură Orange Sport TV.

Reacția acționarilor clubului Rapid

Dan Șucu, acționar majoritar, și Victor Angelescu, acționar minoritar, au fost înmărmuriți de dezamăgirea provocată de rezultatele slabe ale echipei. Cu 6 înfrângeri și o remiză în ultimele 7 meciuri, Rapidul a căzut pe locul 5 în clasament, deloc conform așteptărilor.

În apropierea celui mai important derby al etapei, cel cu CFR Cluj, Dan Șucu a fost atacat dur pentru gestionarea echipelor. Critici au fost aduse și alegerilor tehnice, iar tensiunile par să fie din ce în ce mai evidente în cadrul echipei din Giulești. Aflăm mai multe pe Fanatik.ro!

Taguri: Rapid, Universitatea Craiova, Cristi Săpunaru, Bogdan Lobonț, Dan Șucu, CFR Cluj

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments