Friday, May 24, 2024
HomeSportDezamăgire la Petrolul Ploiești după înfrângerea cu FC Botoșani

Dezamăgire la Petrolul Ploiești după înfrângerea cu FC Botoșani

Dezamăgire la Petrolul Ploiești după înfrângerea cu FC Botoșani

Echipa de fotbal Petrolul Ploiești a suferit o nouă înfrângere în etapa a 7-a din play-out, de data aceasta împotriva echipei FC Botoșani, cu scorul de 1-2. Acest rezultat plasează formația antrenată de Laszlo Balint pe locul cinci în clasament, la o distanță de trei puncte față de prima poziție care asigură participarea la barajul de menținere în SuperLiga României.

Declarări după meci din partea antrenorului Laszlo Balint

La finalul partidei, antrenorul Laszlo Balint a subliniat că situația echipei s-a complicat după seria de rezultate negative și a afirmat că jucătorii Petrolului trebuie să-și focalizeze energia pentru următorul meci, cu Oțelul Galați.

Laszlo Balint a comentat:

“A fost un meci echilibrat, cu momente decisive. Am avut o început dificil în repriza a doua, dar am reușit să ne revenim. Faza cu penalty-ul a fost crucială și ne-a afectat moralul. Vom întâlni un adversar dificil în etapa următoare și trebuie să ne ridicăm și să ne concentrăm pe performanță.”

“Sunt conștient că situația echipei s-a complicat în ultima perioadă. Suntem responsabili pentru propria noastră destinată. Voi încerca să îi mobilizez pe jucători și să pornim cu capul sus.”

Problema fazei fixe la Petrolul Ploiești

Antrenorul Laszlo Balint a identificat lipsa de concentare la fazele fixe drept principala problemă care a dus la rezultatele negative ale echipei din Ploiești. El a dat asigurări fanilor că echipa va lupta pentru a-și menține locul în SuperLiga României.

Laszlo Balint a adăugat:

“Regretăm decepția fanilor și ne dorim să ne ridicăm peste aceste momente dificile. Vom face tot posibilul pentru a ne salva de la retrogradare.”

“Hanca a fost desemnat să execute lovituri de la punctul cu var în ultimele meciuri, dar rezultatele nu au fost cele scontate. Vom insista pe concentrare și responsabilitate în partea finală a campionatului.”

“Este îngrijorător faptul că am primit trei goluri în ultimele două partide din faze fixe. Jucătorii trebuie să-și asume responsabilitatea și să-și concentreze atenția pentru a evita astfel de erori.”

Rezumat și concluzii

Petrolul Ploiești traversează o perioadă dificilă, iar antrenorul Laszlo Balint este conștient de provocările pe care le are echipa sa. Cu determinare și concentrare sporită la fazele fixe, Petrolul își propune să revină pe un trend ascendent și să ofere suporterilor motive de bucurie.

TAGS: Petrolul Ploiești, Liga 1, Laszlo Balint, FC Botoșani, faze fixe
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments