Monday, July 22, 2024
HomeActualitateDescoperiți Frumusețea Transilvaniei - Excursie pentru Copii și Tineri în Sibiu

Descoperiți Frumusețea Transilvaniei – Excursie pentru Copii și Tineri în Sibiu

Descoperiți Frumusețea Transilvaniei – Excursie pentru Copii și Tineri în Sibiu

Oportunitatea de a explora și de a descoperi frumusețea Transilvaniei se deschide pentru tinerii din județul Mureș, datorită organizării unei excursii de o zi de către Structura de Tineret a Departamentului de Tineret și Biroului de Cateheză din cadrul Arhiepiscopiei Ortodoxe Române a Alba Iuliei. Evenimentul va avea loc în pitorescul ținut al Sibiului și Văii Avrigului, în data de marți, 30 iulie, începând cu ora 07:00.

Participanții la această excursie vor avea ocazia de a explora unele dintre cele mai impresionante atracții turistice din Transilvania, situate în județul Sibiu. Printre acestea se numără Catedrala Mitropolitană și Piața Mare din Sibiu, Povestea Calendarului, ce cuprinde cele 12 căsuțe tematice reprezentând lunile anului, Brambura Park, gazda celebrei Căsuțe întoarse, și Mănăstirea Sâmbăta de Jos.

Costul excursiei a fost stabilit la 220 lei per persoană și include transportul și intrările la obiectivele turistice menționate anterior. Cei interesați pot să-și rezerve locul prin contact telefonic la numerele: 0741564717 – pr. Silvviu Jimborean, respectiv 0740215484 – prof. Carmen Nicoară.

(M.R.)

Excursie, Sibiu, Tineri, Arhiepiscopie, Transilvania

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General