Friday, February 23, 2024
Google search engine
HomeSportDescoperă "I giardini di Zoe": Locul din România care te aduce mai...

Descoperă “I giardini di Zoe”: Locul din România care te aduce mai aproape de Italia

Descoperă “I giardini di Zoe”: Locul din România care te aduce mai aproape de Italia

Dacă îți dorești să te bucuri de frumusețea Italiei, dar nu ai timp sau resursele necesare pentru a călători, aveți noroc! Există un loc în România unde poți simți atmosfera și peisajul caracteristic Italiei. Acest loc minunat se află în Hunedoara, la Banpotoc și poartă numele de “I giardini di Zoe”. Acestor grădini le-a fost insuflată aristocrația europeană și te vei simți cu adevărat ca într-o călătorie prin cele mai frumoase locuri din Italia, chiar pe teritoriul nostru.

Este greu să rămâi indiferent la priveliștea care se deschide în fața ta, oriunde te-ai uita în acest colț de Rai. Drumurile curate de piatră sunt înconjurate de copaci și garduri vii, care oferă un aspect luxuriant și romantic. Gazonul proaspăt tuns îți îndeamnă picioarele să se bucure de o plimbare relaxantă, iar fântânile de piatră adaugă un aer proaspăt și elegant întregii atmosfere. Arborele corcoduș ornamental aduce o notă dramatică cu coroana sa purpurie, îmbinându-se perfect cu florile colorate și piatra vulcanică care împodobesc grădina.

I giardini di Zoe este rezultatul pasiunii și dedicării unui italian îndrăgostit de grădina lui de poveste. Giovanni Salvatelli a creat o adevărată capodoperă vizuală în inima Transilvaniei. Acesta a dorit ca grădina sa să supraviețuiască generațiilor următoare, numind-o după numele nepoatei sale, Zoe. O vizită aici este o experiență liniștită și relaxantă, unde poți așeza la o masă și savura o cafea sau o limonadă, admirând frumusețea naturală și eforturile depuse în crearea acestui loc de vis.

15 ani de muncă pentru a aduce bucăți de Italia în România

Pentru a aduce un strop din farmecul Italiei în România, Giovanni Salvatelli a lucrat consecvent timp de 15 ani. Originar din regiunea Ancona, din centrul Italiei, acesta și-a adus cu el pasiunea pentru grădinarit și arhitectură pe pământ românesc. Pe lângă experiența sa, a studiat și s-a documentat intens pentru a dezvolta această grădină de vis. A proiectat fiecare detaliu cu grijă, începând de la alei și până la amplasarea plantelor și arborilor din grădină. Inspirat de stilul renașterii, întreaga grădină este un spectacol vizual care te va fascina prin simplitatea și eleganța sa.

“I giardini delle tre fontane” este un alt punct de atracție în această grădină minunată. Giovanni Salvatelli a creat o combinație perfectă între frumusețea naturală și propria sa viziune. Rezultatul este un paradis terestru care îți taie respirația și care te va face să te întrebi dacă nu cumva ai fost teletransportat într-o grădină englezească sau chiar în Italia.

Odată ce ajungi în acest loc de poveste, vei realiza că peisajul și atmosfera de aici nu pot fi comparate cu nimic altceva din România. O vizită scurtă este suficientă pentru a te convinge că acest loc este ceva unic și special. Mulți oameni ajung aici pe neașteptate și fiecare dintre ei este uluit de frumusețea naturală și aranjamentele impecabile. Comentariile lor nu se lasă așteptate: “Este ca într-un film sau o fotografie! Parcă m-aș muta aici imediat dacă aș avea ocazia!”

Concluzie

I giardini di Zoe este un loc special, ascuns în inima României, care te aduce mai aproape de frumusețea și farmecul Italiei. Cu o atmosferă aristocrată și o abordare artistică unică, această grădină de vis te va cuceri cu siguranță. Fie că îți dorești o plimbare liniștită printre flori sau pur și simplu să te relaxezi în mijlocul naturii, acest loc îți oferă tot ce ai nevoie pentru a te destinde și a te bucura de momente unice.

Merita să vizitezi acest loc de vis

Te invităm să vizitezi acest loc magic care te va răsfăța cu peisaje unice și un farmec aparte. Grădina “I giardini di Zoe” este un colț de Rai în România, unde te poți relaxa și te poți bucura de frumusețea naturii și a aranjamentelor florale minunate. Această oază de frumusețe te va fermeca și îți va oferi o experiență de neuitat.

Descoperă mai multe despre acest loc pe:

Sursă: Fanatik.ro și ReplicaHD.ro

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments