Sunday, July 14, 2024
HomeActualitateDescoperă Deliciile Culturii Culinară la Târgul „Iașul în Bucate”

Descoperă Deliciile Culturii Culinară la Târgul „Iașul în Bucate”

Descoperă Deliciile Culturii Culinară la Târgul „Iașul în Bucate”

Weekend-ul acesta aduce în atenția ta una dintre cele mai așteptate manifestări culinare din zona Moldovei. Expozanți pasionați sunt pregătiți să te conducă printr-o călătorie a gusturilor autentice, prezentându-ți o varietate impresionantă de bucate tradiționale, ecologice, montane și artizanale. În cadrul acestui eveniment inedit, vei avea ocazia să participi la sesiuni de degustare și să te delectezi cu produse proaspete din legume și fructe, delicii de patiserie, miere și alte produse apicole, precum și specialități din pește!

În zilele de sâmbătă și duminică, 6 și 7 iulie 2024, grădina Palas va găzdui cu bucurie târgul de tradiții culinare sub numele de „Iașul în Bucate”. Acest eveniment va aduce în prim-plan bucate preparate după rețete autentice transmise cu grijă de la o generație la alta. Vizitatorii vor avea ocazia să se delecteze cu preparate din pește proaspăt, produse apicole, conserve din fructe și legume, prăjituri și delicatese de patiserie, panificație, lactate, dulceață de trandafir, limonadă și chiar produse cosmetice din lavandă.

Inițiativa este organizată cu drag de către Asociația Producătorilor Locali „Produs în Iași”, în colaborare cu ansamblul Palas, având ca obiectiv promovarea autenticității și diversității produselor locale. Târgul își propune să sprijine producătorii locali în continuarea tradițiilor culinare și să stimuleze aprecierea produselor realizate cu pasiune și respect pentru ingredientele naturale.

Astfel, te așteptăm să te alături experienței gustative unice oferite de târgul „Iașul în Bucate” și să descoperi adevărata bogăție a bucătăriei tradiționale moldovenești!

Taguri: Iași, gustări tradiționale, produse locale

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General