Saturday, July 20, 2024
HomeActualitateDescoperă Animalele Într-un Mod Inedit la Grădina Zoologică Bucov

Descoperă Animalele Într-un Mod Inedit la Grădina Zoologică Bucov

Descoperă Animalele Într-un Mod Inedit la Grădina Zoologică Bucov

În timpul vacanței de vară, instituțiile sunt tot mai creative în diversificarea activităților pentru vizitatori, mai ales pentru cei mici, oferindu-le posibilitatea de a-și petrece timpul liber într-un mod captivant. Un exemplu elocvent este Grădina Zoologică Bucov, care va găzdui o acțiune specială de orientare sportivă pe data de 6 iulie la ora 10.30.

Vizitatorii sunt invitați să-și testeze abilitățile de orientare cu ajutorul unei hărți, având ocazia să descopere fascinanta colecție de animale de la Zoo Ploiești. Activitatea este gratuită, însă se percepe taxa de intrare în grădina zoologică. Astfel, adulții și copiii peste 14 ani vor plăti 15 lei de persoană, în timp ce copiii cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani vor achita 8 lei. Grupurile organizate de cel mult 10 copii cu vârste între 5 și 14 ani beneficiază de un tarif special de 6 lei de persoană. Elevii, studenții și pensionarii vor plăti 8 lei pentru a intra în incinta grădinii zoologice.

Participanții la activitatea de orientare sportivă vor avea oportunitatea unică de a interacționa cu animalele, învățând lucruri noi despre habitatul și comportamentul acestora. Grădina Zoologică Bucov promite o experiență captivantă și educativă pentru întreaga familie, unde distracția se îmbină armonios cu cunoașterea și respectul față de natură.

Vă invităm să vă alăturați acestei aventuri inedite la Grădina Zoologică Bucov și să trăiți momente magice alături de animalele minunate care vă așteaptă să le descoperiți.

Tags: Grădina Zoologică Bucov, activitate orientare sportivă, descoperă animale

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General