Saturday, May 18, 2024
HomeSportDerby-ul Rapid vs. FCSB: Posibilitatea unui Meci Fără Spectatori la Giulești

Derby-ul Rapid vs. FCSB: Posibilitatea unui Meci Fără Spectatori la Giulești

Derby-ul Rapid vs. FCSB: Posibilitatea unui Meci Fără Spectatori la Giulești

Ultimul derby din acest campionat între Rapid și FCSB, programat să se desfășoare sâmbătă, 18 mai, ar putea avea loc fără spectatori. Feroviarii au provocat incidente la meciul cu Universitatea Craiova, iar Comisia de Disciplină a FRF ia în considerare cea mai aspră sancțiune posibilă.

Rapid vs. FCSB: Posibil Meci fără Spectatori? Declarări de la Gheorghe Mustață

Liderul Peluzei Nord FCSB, Gheorghe Mustață, a declarat că locul de desfășurare al ultimei etape rămâne necunoscut, lăsând să se înțeleagă că există reticență în a găzdui meciul la Giulești. Există speculații că partida ar putea fi mutată la Mioveni.

Menționând posibilitatea ca Rapid să joace pe alt teren, Mustață nu a ezitat să aducă în discuție trofeul de campioni pe care îl dețin și pe care intenționează să-l arate, indiferent de locul de dispută. Îngrijorări privind accesul la bilete au fost exprimate de liderul suporterilor FCSB.

Cu 29 de puncte și pe locul 5 în clasament, Rapid se pregătește pentru următoarele două partide în deplasare împotriva lui CFR Cluj și Sepsi. Încă nu se știe unde se va juca derby-ul cu FCSB, echipa campioană.

Ideea mutării meciului la Mioveni nu a fost bine primită în mediul sportiv. Rapid a comunicat că își va desfășura meciurile de acasă în sezonul 2023-2024 la Giulești și pe Arena Națională, lăsând în afara discuțiilor varianta Mioveni, din motive de logistică și programare evenimente.

Rapidiștii, În Recidivă pentru Incidente la Meciuri Anterioare

Conducerea Rapidului așteaptă decizia Comisiei de Disciplină a FRF în urma incidentelor provocate de galerie la meciul cu Universitatea Craiova, soldate cu aruncarea de materiale pirotehnice pe teren. Clubul a fost avertizat că ar putea organiza meciul fără suporteri.

Rapid a fost deja sancționată în trecut pentru astfel de acțiuni, iar acum riscă o nouă penalizare sub formă de jocuri fără spectatori, potrivit regulamentului FRF.

Rapid, înfrântă în Play-off după Amenințări la Adresa FCSB

Rapid a deschis calea la un titlu printr-o serie impresionantă de victorii asupra celor de la FCSB, dar performanțele din play-off nu au fost pe măsura așteptărilor. Echipa a suferit șase înfrângeri din șapte partide și a obținut un singur punct în meciul cu FCSB, sfârșind pe locul secund.

În ciuda amenințărilor anterioare că vor sufla titlul FCSB, Rapid a recunoscut superioritatea adversarului și a felicitat echipa dinamovistă pentru câștigarea campionatului.

Incidentele din derby-uri au marcat evoluția echipei Rapid în actualul sezon, iar faptul că sancțiunile pentru recidiva suporterilor pot implica jocurile fără spectatori ar putea afecta atmosfera și rezultatele pe teren.

Keywords: FCSB, Rapid, derby, suporteri, sancțiuni, play-off

FCSB, Rapid, derby, suporteri, sancțiuni, play-off
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments